Director
Yellowtail

Biografie

Als director ben ik verantwoordelijk voor onze businessline ‘Wonen & Lenen’. Yellowtail helpt financials met consultancy services en fintech oplossingen in te spelen op veranderend consumentengedrag. We lopen voorop in de markt, zijn ambitieus en groeien snel. Daar zijn we trots op. Net als op ons team van 100 professionals; een gebalanceerde mix van skills en kennis op het gebied van business en IT consultancy en UX design.

Gert is een hypotheekman in hart en nieren. Binnen het bankwezen en de wereld van serviceproviding is hij operationeel verantwoordelijk geweest voor de intermediaire distributie. Tegenwoordig is hij vooral actief als ‘praktisch innovator’: vanuit vergezichten de eerste stap bepalen en in een multidisciplinair team realiseren. Specialisaties: het gehele hypotheekdomein, complexe financial planning digitaliseren zodat de consument zelf integraal inzicht en handelingsperspectief krijgt, klantreizen optimaliseren met behulp van brondata, en blockchain Proof of Concepts opzetten. Doe-het-zelf waar het kan, advies waar nodig of gewenst.

Masterclass 14.00 – 14.45 uur

Mijn Hypotheekdossier

De ICT ontwikkelingen in de hypotheekmarkt gaan in rap tempo.Gert Vasse van Yellowtail gaat hier op in en toont als praktijkvoorbeeld Mijn Hypotheekdossier waarmee adviseurs flexibel kunnen samenwerken met hun klanten. Tijdens het adviestraject en in het samenstellen van het hypotheekdossier. Laat u nu informeren over deze mooie update in de markt. Schrijf u in voor deze Masterclass.