Account Director
Ockto

Biografie

Gert Vasse is de Account Director van Ockto. Gert is verantwoordelijk voor de Nederlandse B2B-klanten in alle branches waar Ockto gebruikt wordt, waaronder de hypotheekmarkt.

Gert heeft de helft van zijn 30-jarige carrière grotendeels gewerkt voor aanbieders en distributiepartijen in de hypotheekbranche, met name op het snijvlak van commercie – operatie – techniek. De laatste 10 jaar is hij vooral actief om vanuit datagedreven innovaties de hypotheekmarkt efficiënter en leuker te maken.

Met Ockto is hij vooral actief om de consument zoveel mogelijk persoonlijke en financiële data via de veilige en hooggewaarde Ockto-app op efficiënte en leuke manier aan te leveren bij de adviseur of aanbieder. Momenteel worden ook gecategoriseerde banktransacties toegevoegd als databron. Gert is op dit vlak bij veel initiatieven en experimenten in diverse branches betrokken dus kan waardevolle inzichten delen met de hypotheekbranche.

Plenair

Plenair Panel Discussie | The New Generation Diensten

Voor het thema ‘The New Generation Diensten’ gaat dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck in een talkshowsetting het gesprek aan met een aantal partijen die samen een breed spectrum aan diensten voor de hypotheekmarkt vertegenwoordigen. Partijen die met elkaar gemeen hebben dat zij deze diensten samen met andere marktpartijen ontwikkelen, waardoor draagvlak wordt gecreëerd. Deelnemers aan dit gesprek zijn onder andere HDN en Ockto.

HDN versnelt in samenwerking met de 54 aangesloten leden de hypotheekketen, maar doet dit steeds vaker ook in kleinere formaties. Voorbeelden hiervan zijn de Arbeidsmarktscan, Inkomensbepaling loondienst, HDN-notaris-bericht en Brondata-ontsluiting. Ook brondata-ontsluiter Ockto maakt met haar diensten en innovaties het werk van de adviseur en geldverstrekker steeds een stukje sneller en betrouwbaarder. De eerste geldverstrekkers valideren de hypotheekaanvraag al op basis van de data die is opgehaald via de Ockto Brondata Service. Hierdoor hoeven verschillende documenten niet meer handmatig te worden aangeleverd door het intermediair.