Head of Hypotheken & Consumptief Krediet
Nationale-Nederlanden

Plenair | 10.00 – 12.00 uur

Debat – Innoverend naar een TopAdvies

In dit plenaire deel van het HypoVak-programma staat innovatie centraal. Innovatieve producten en diensten helpen het advieskantoor bij het zo efficiënt mogelijk uitvoeren van het brede adviestraject, actief klantbeheer en het versnellen van de processen. Steeds vaker trekken geldverstrekker/verzekeraar en adviseur samen op in een innovatietraject, maar ook de samenwerking met derden die al een deel van het wiel hebben uitgevonden wordt opgezocht.

Maar innoveren we wel snel genoeg? Gooit ‘compliance’ nog te vaak zand in de raderen? Wat verwacht de adviseur van de aanbieders en andersom? Wat staat er op de verlanglijstjes en wat ligt er al concreet op de tekentafel? Samen innoverend naar een TopAdvies.

Deelnemers aan debat:

– Diana Matroos, gespreksleider
– Hans Buursink, Head of Hypotheken & Consumptief Krediet bij Nationale-Nederlanden
– Arjé Pappie is eigenaar en adviseur van De Hypotheekshop Watergraafsmeer en Badhoevedorp
– Perry Dizij is directeur van Credit Life
– Nathan Brouwer, Enterprise Account Executive bij Figlo

Masterclass | 14.15 – 15.00 uur

Naar een duurzaam èn gezond topadvies?

Vergeet dan het belang van een gezond binnenklimaat niet! Met Gezond Wonen laten we zien hoe je als adviseur invulling kunt geven aan een duurzame én doorlopende klantrelatie die niet stopt bij het adviseren over de woningfinanciering. Energiebesparing is belangrijk en een gezond binnenklimaat ook. Een slechte luchtkwaliteit in huis kan negatieve invloed hebben op onze gezondheid en het bewustzijn hierover is heel beperkt. 40% van de Nederlanders heeft zich nog nooit in het onderwerp verdiept. In deze masterclass leggen we uit hoe de verduurzaming van woningen niet ten koste hoeft te gaan van een goed binnenklimaat en hoe je dat mee kunt nemen in je advies. We geven daarbij praktische informatie over hoe je klanten kunt adviseren om de luchtkwaliteit te verbeteren. Ook gaan we dieper in op de laatste inzichten en resultaten op het gebied van Duurzaamheid & Gezond binnenklimaat. Een ruime meerderheid van de adviseurs wil klanten adviseren over een gezond binnenklimaat, blijkt uit onderzoek. Er is daarbij behoefte aan duidelijke informatie om klanten meer inzicht en informatie te geven bij de aankoop of de verbouwing van een woning. Dit is waar we in deze masterclass verder op in gaan! Wil jij het verschil maken voor je klant en invulling kunnen geven aan een duurzame klantrelatie die verder gaat dan het adviseren over de woningfinanciering, mis dan deze masterclass niet!

Sprekers:  Hans Buursink (Head Hypotheken & Consumptief Krediet van NN Bank) in samenwerking met Remi Hompe (Directeur Binnenklimaat Nederland) en Piet Jacobs (Senior onderzoeker TNO)

Biografie

Hans Buursink is binnen Nationale-Nederlanden verantwoordelijk voor product en propositie, marketing en communicatie, sales, aanvraagprocessen en IT-systemen voor Hypotheken & Consumptief Krediet. Hans heeft 25+ jaar ervaring in verschillende (commerciële) rollen bij een toonaangevende bedrijven die actief zijn in de hypotheekmarkt (ASR, De Hypotheker, Westland Utrecht Bank en Nationale-Nederlanden).