Hans van der Ploeg

Hans van der Ploeg is sinds 2008 directeur van VBO Makelaar. Hij is tevens stemgerechtigd lid van de Centrale Raad van het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Voordat hij directeur van VBO Makelaar werd, was hij 15 jaar directeur/eigenaar van het makelaarskantoor Stapper Vastgoed BV. Dit kantoor was zowel in Wonen als zakelijk vastgoed actief in de regio Rotterdam.

Hans van der Ploeg heeft diverse bestuursfuncties binnen VBO Makelaar vervuld. Hij was 4 jaar Dagelijks bestuurslid met ICT in zijn portefeuille en 2 jaar voorzitter van de sectie Bedrijfsmatig Vastgoed.

VBO Makelaar
VBO Makelaar is een brancheorganisatie voor makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten. Met ruim 1.100 leden is VBO Makelaar in geheel Nederland vertegenwoordigd. VBO Makelaar heeft naast een sectie Wonen, ook een aparte sectie Bedrijfsmatig Vastgoed en een sectie Agrarisch Vastgoed.

VBO Makelaar is lid van CEPI (European Association of Real Estate Professions) and TEGoVA (The European Group of Valuers’ Associations). TEGoVA heeft VBO Makelaar het recht verleend om de titel Recognised European Valuer (REV) namens TEGoVA uit te reiken. De REV-titel is een keurmerk voor hoogopgeleide taxateurs die de taxatienormen European Valuation Standards (EVS) gebruiken in hun taxaties.

Opleidingen
– Makelaar/Taxateur Woningen
– Makelaar/Taxateur Bedrijfsmatig Vastgoed
– Academie voor Verenigingsmanagement, Verenigingsmanager en ingeschreven in het Register Association Executives (RAE)