Nieuws

HBC-webinar Kangoeroe-wonen met Alex Erlings

Alex Erlings verzorgde tijdens HypoVak een masterclass waarin hij de hypotheekadviseur inzicht gaf in de kansen en mogelijkheden van woningverhuur. Wilt u hem nog een keer zien spreken? Noteer dan 19 juni in uw agenda. Die dag geeft Erlings voor de Hypotheek Business Club om 12.00 uur een webinar over kangoeroe-wonen. Dit doet hij samen met Paul Bänziger van Woonfonds.

Erlings: “We worden ouder, zorgvragen nemen toe en moeten anders worden ingevuld. De overheid gaat steeds meer uit van zelfredzaamheid en het vinden van geschikte (zorg)woningen wordt lastiger.”

Zorgwonen

Zorgwonen of kangoeroe-wonen zijn creatieve oplossingen. Maar met welke regels heb je te maken bij een ‘meer-generatiewoning’? Hoe gaan banken in deze tijd hiermee om en biedt de Familiehypotheek van Woonfonds de oplossing? Wat zijn de juridische en fiscale consequenties? Wat zijn de financiële gevolgen? Welke rol speelt u als financieel adviseur hierin en tot hoever reikt uw rol? Al deze zaken worden door Erlings en Bänziger belicht.

U kunt zich hier aanmelden voor het webinar

Tags :

LEAVE A COMMENT