Karin Polman

Karin Polman is directeur van Florius. Binnen Florius is zij verantwoordelijk voor de hypotheekportefeuille van Florius, bestaande uit 400.000 klanten en een waarde van ca 70 miljard. Aandachtsgebieden betreffen Customer Experience, Intermediaire Verkoop, Digital, Channel Management, Financial Care en Advies & Service. Zij geeft leiding aan zo’n 160 medewerkers. Florius werkt samen met ongeveer 3.000 intermediairs. Karin is in 2000 gestart met MoneYou. De afgelopen jaren heeft zij aan de wieg gestaan en meters gemaakt bij de digitalisering van hypotheekprocessen voor klant en intermediair voor verschillende onderdelen van ABN AMRO. Bij Karin staan de mens, nieuwe technologie en verandering centraal. Deze ingrediënten gebruikt zij graag als basis om Florius weer een stap verder te brengen in het realiseren van haar ambities.

Naast oog voor technologische ontwikkelingen heeft ze een commercieel hart en oog voor wat de moderne hypotheekklant wil.

Polman: ‘We staan voor de uitdaging om uit te vinden en invulling te geven aan de veranderende behoeftes van de klanten om ons heen. En dat kunnen én willen we niet alleen doen. En helaas, we kunnen niet in de toekomst kijken. Maar een ding is zeker: het aangaan van de juiste partnerships, is belangrijk om mee te gaan in de veranderende markt van vandaag. Sta dus open voor digitalisering, innovatie en de dialoog met de ander. Want het woord “samen” wordt alleen maar belangrijker.’

Opleidingen
Karin heeft gestudeerd aan de Radboud Universiteit en internationale business school INSEAD. Daarnaast heeft zij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van o.a. innovatie, strategie en merkontwikkeling.