Manager Hypotheken
DAK intermediairscollectief

Biografie

Marc is manager Hypotheken bij DAK en verantwoordelijk voor het verbeteren van de dienstverlening. Dankzij zijn brede kennis en ervaring in de financiële branche is DAK in staat om continue te innoveren. Zo is Marc een van de initiatiefnemers en opdrachtgever van het nieuwe online hypotheekplatform Mijn Hypotheekdossier, waarmee DAK adviseurs de mogelijkheid biedt om online samen te werken met hun klanten.

Om goede service en een actueel aanbod te bieden heeft Marc veelvuldig contact met businesspartners en geldverstrekkers. Ook spreekt hij dagelijks de leden van DAK om zorg te dragen dat de diensten en producten optimaal aansluiten. Zo draagt hij bij aan de coöperatieve gedachte van DAK en zet hij zich in voor de belangen van de aangesloten adviseurs. Met het brede aanbod, goede processen en toegang tot de gehele markt, blijft DAK innoveren. Zo versterkt DAK de positie van de onafhankelijke adviseur in een snel veranderende markt.

Masterclass 14.00 – 14.45 uur

Mijn Hypotheekdossier

De ICT ontwikkelingen in de hypotheekmarkt gaan in rap tempo.Gert Vasse van Yellowtail gaat hier op in en toont als praktijkvoorbeeld Mijn Hypotheekdossier waarmee adviseurs flexibel kunnen samenwerken met hun klanten. Tijdens het adviestraject en in het samenstellen van het hypotheekdossier. Laat u nu informeren over deze mooie update in de markt. Schrijf u in voor deze Masterclass.