Ondernemer en eigenaar KOK advies
Dukers & Baelemans

Masterclass

Actief klantbeheer: van idee naar succes

Als onafhankelijk financieel adviseur kom je nu ongetwijfeld handen en voeten tekort. Maar de woningmarkt gaat steeds verder op slot en het aantal oversluiters wordt kleiner. Minder transacties dus. Misschien nu nog geen probleem, maar het geeft wel te denken voor de toekomst. Blijft je huidige verdienmodel wel overeind?

Actief klantbeheer kan een oplossing zijn in tijden van minder transacties. Het klinkt simpel: actief én betaald met je klantenbestand aan de slag. Alleen hoe begin je? En welk model is zowel voor jou als je klanten interessant?

In deze masterclass helpen Marco Kok en Mark Dukers je op weg. Marco werkt in zijn Amstelveense advieskantoor al enige tijd zeer succesvol met een abonnementsysteem. Als finalist van de VVP Advies Awards deelt hij graag zijn ervaring met collega-ondernemers. Mark (Dukers & Baelemans) is ervan overtuigd dat actief klantbeheer de toekomst heeft en doet tijdens deze masterclass zijn best om Marco de nodige do’s en don’ts te ontfutselen.

Biografie

Al meer dan 25 jaar ondernemer, financieel planner, oprichter van FinRust en samen met mijn vrouw Léoni eigenaar van KOK Advies. Een breed financieel advieskantoor in Amstelveen voor de particuliere en zakelijk klant met als missie: Leef je leven met financiële rust. Met ons team van 15 medewerkers werken wij keihard om al onze klanten financiële rust te geven. Vanuit het abonnement sturen wij jaarlijks onze klanten een online check voor het doorgeven van veranderingen in hun leven. Aan de hand van de ontvangen signalen adviseren wij de klanten over hun financiële situatie en het laten aansluiten van de financiële producten op hun gewijzigde situatie. Vanuit de behoefte om laagdrempelig financieel inzicht te bieden is FinRust ontwikkeld. Een online financiële planningstool waarbij klanten duidelijk en eenvoudig inzicht krijgen in hun pensioen, bij overlijden en arbeidsongeschiktheid. Wij vinden dat zoveel mogelijk mensen laagdrempelig financieel inzicht moeten kunnen krijgen. Daarom is FinRust beschikbaar voor alle adviseurs.