Business development
Dukers & Baelemans

Masterclass | 14:15-15:00

Actief klantbeheer: van idee naar succes

Als onafhankelijk financieel adviseur kom je nu ongetwijfeld handen en voeten tekort. Maar de woningmarkt gaat steeds verder op slot en het aantal oversluiters wordt kleiner. Minder transacties dus. Misschien nu nog geen probleem, maar het geeft wel te denken voor de toekomst. Blijft je huidige verdienmodel wel overeind?

Actief klantbeheer kan een oplossing zijn in tijden van minder transacties. Het klinkt simpel: actief én betaald met je klantenbestand aan de slag. Alleen hoe begin je? En welk model is zowel voor jou als je klanten interessant?

In deze masterclass helpen Marco Kok en Mark Dukers je op weg. Marco werkt in zijn Amstelveense advieskantoor al enige tijd zeer succesvol met een abonnementsysteem. Als finalist van de VVP Advies Awards deelt hij graag zijn ervaring met collega-ondernemers. Mark (Dukers & Baelemans) is ervan overtuigd dat actief klantbeheer de toekomst heeft en doet tijdens deze masterclass zijn best om Marco de nodige do’s en don’ts te ontfutselen.

Biografie

Mark Dukers verantwoordelijk voor business development bij Dukers & Baelemans. In deze rol initieert en implementeert hij nieuwe ontwikkelingen en innovaties samen met klanten en andere stakeholders. Vanuit zijn 10 jaar management ervaring liggen deze trajecten veelal op de strategisch veranderkundig vlak. Het thema duurzaamheid (milieu en sociaal) ligt hem nauw aan het hart. Hij was daarom mede verantwoordelijk voor de oprichting van de Adviseur Duurzaam Wonen en is momenteel actief als kwartiermaker van het Actief Klantbeheer initiatief. Mark ronde in 2017 de studie Strategie & Innovatie af aan de Open Universiteit. In 2001 behaalde hij zijn studie Europees en Internationaal recht aan de KUB. Mark is gecertificeerd gedragsveranderaar.