Nieuws

Masterclasses ronde 2 – 12.00 – 12.45 uur

In de tweede ronde masterclasses kunt u kiezen uit drie masterclasses en de HypoVak Conference die wordt gegeven door hoogleraar Housing systems Peter Boelhouwer. Aan u de keuze! Wilt u alles horen over de nieuwste online inlog- en identificatieoplossingen, of hoe u klanten beter kunt begeleiden bij de aanvraag voor een financiering van een verhuurde woningwoningverhuur? Of kiest u voor de ins-and-outs van de nieuwe ASR-hypotheek met een 40-jarige looptijd?

Inschrijven voor de masterclasses (vol = vol)

In deze tweede HypoVak Conference schetst keynote spreker Peter Boelhouwer, hoogleraar Housing systems aan de TU Delft, de contouren van een woningmarkt in verandering. Een verandering die leidt tot een vraag naar nieuwe woonvormen. Dat biedt de hypotheekmarkt, en daarmee ook de hypotheekadviseur, nieuwe kansen.

Woningverhuur in de adviespraktijk

De rente op een spaarrekening is laag, huizenprijzen zitten flink in de lift en er is een tekort aan betaalbare huurwoningen. Dit alles zorgt ervoor dat steeds meer consumenten willen beleggen in vastgoed. Tijdens deze masterclass wordt ingegaan op de belangrijkste facetten die komen kijken bij het kopen, verhuren en financieren van een woning. Zo wordt ingegaan op toegevoegde waarde en verplichtingen die de adviseur heeft bij de advisering van klanten, de eisen die banken stellen aan het financieren van verhuurde woningen, de toepassing van het huurrecht en de fiscale aspecten. Na het volgen van deze masterclass – aangeboden door Woonfonds – heeft u meer inzicht in de kansen en mogelijkheden die er zijn en kunt u uw klant beter begeleiden bij de aanvraag voor een financiering van een verhuurde woning

Spreker: Alex Erlings, Directeur Opleidingen bij Hoffelijk

Gebruiksgemak , online veiligheid en digitalisering

Met digitalisering kunt u als geldverstrekker of intermediair de klantreis van consumenten aanzienlijk gebruiksvriendelijker en sneller maken. Maar dan moet u wel zeker weten met wie u zakendoet, zeker in een tijd waarin online identiteitsfraude aan de orde van de dag is. Daarnaast moeten de gegevens van de aanvrager met het oog op de AVG goed beschermd worden. Hoe kan een goede online inlog- en identificatieoplossing daaraan bijdragen? Welke bouwstenen op het gebied van inloggen en identificatie zijn er nodig om de klantreis te optimaliseren? Tijdens deze masterclass hoort u alles over nut en noodzaak van betrouwbare identificatie- en inlogmogelijkheden en relevante use cases, binnen en buiten de branche. Er is volop ruimte voor discussie!

Spreker: Allard Keuter, Product Owner iDIN

De eerste 40-jarige hypotheek van Nederland

We leven in een tijd waarin we gemiddeld langer leven, langer werken en later met pensioen gaan. Waarom zou je dan ook niet langer de tijd nemen om je hypotheek terug te betalen? Met de nieuwe Starters hypotheek van ASR kan dat. In deze Masterclass hoort u de ins-and-outs van deze hypotheek met een 40-jarige looptijd. En ook hoe u deze nieuwe en onderscheidende hypotheek kan adviseren.

Sprekers: Mario Menheere, COO a.s.r. Bank en a.s.r. Hypotheken en Herbert Meinders, ketenmanager a.s.r. Hypotheken

Tags :

LEAVE A COMMENT