Nieuws

Masterclasses ronde 3 – 14.00 – 14.45 uur

In de derde ronde masterclasses kunt u kiezen uit drie masterclasses en de HypoVak Conference die wordt gegeven door emeritus hoogleraar Leo Stevens. Aan u de keuze! Wilt u weten hoe u een efficiënte & effectieve hypotheekbemiddeling kunt inrichten, of wilt u horen hoe u op een praktische wijze het risico van arbeidsongeschiktheid met uw klant kunt bespreken? Of gaat uw interesse uit naar de ontwikkelingen op het gebied van het verzilveren van de overwaarde?

Inschrijven voor de masterclasses (vol = vol)

De bestaande eigenwoningregeling – waaronder de hypotheekrenteaftrek – is door een stapeling van maatregelen een gecompliceerd bouwwerk geworden. In deze derde HypoVak Conference wordt door keynote spreker Leo Stevens, econoom en emeritus hoogleraar, ingegaan op de knelpunten die hierdoor ontstaan bij het adviseren over de fiscaliteit eigen woning. Op welke onderdelen kan de sloophamer in het complexe bouwwerk?

Help! Jaqueline is zwanger en de familie Jansen moet passeren

In deze masterclass ontvangt u praktische handvaten voor het inrichten van een efficiënte & effectieve hypotheekbemiddeling. Nu én in 2022!

Spreker: Peter Wormskamp, HD Connect – Accelerate

Passend adviseren met een aflosverzekering

In deze masterclass – aangeboden door BNP Paribas Cardif – legt Rob Timmermans uit hoe u op praktische wijze het risico van arbeidsongeschiktheid met uw klant kunt bespreken. Rob vertelt meer over de aflosverzekering als oplossing en hij licht toe hoe u deze verzekering kunt gebruiken in het passend advies aan uw klant.

Spreker: Rob Timmermans MFP, directeur Impact Opleiding & Training

Verzilveren van overwaarde biedt kansen

In landen als Frankrijk, Verenigd Koninkrijk en Verenigde Staten is het al in verschillende vormen mogelijk gemaakt: je overwaarde verzilveren zonder je huis te verkopen. Consumenten en wetenschap zijn enthousiast. De Amerikaanse Nobelprijswinnaar Robert Merton prijst de reverse mortgages aan als nieuwe technologie die nodig zal zijn om de pensioenen aan te vullen. Tijdens deze masterclass staat het verzilveren van overwaarde centraal. Paul Staps neemt u mee in de ontwikkelingen die Florius ziet in de markt en wat die voor het intermediair en haar klanten kunnen betekenen. Ook zal Staps met u bespreken welke kansen en mogelijkheden de Florius Verzilver Hypotheek hierin kan bieden.

Spreker: Paul Staps, Manager Intermediare Verkoop

Tags :

LEAVE A COMMENT