Matthijs Mons

Matthijs Mons, partner bij Yellowtail Consulting

Mons is verantwoordelijk voor de consultancy-oplossingen van Yellowtail op het gebied van cross-channel distributie binnen de financiële sector. Zowel in binnen- als buitenland houdt hij zich bezig met het daadwerkelijk realiseren van vernieuwing en verbetering in de distributie. Om dergelijke trajecten tot een goed einde te kunnen brengen, heeft hij zich bekwaamd in het combineren van inhoud en proces en zowel horizontaal als verticaal alignment aan kunnen brengen binnen de organisaties van de klant.
De expertise van Mons zijn: visie- en strategievorming en de vertaling daarvan naar oplossingen, business development, concept-ontwikkeling en allerlei vraagstukken op het gebied van cross-channel distributie. Daarbij speelt naast specifieke inhoud en kennis ook veranderkunde een belangrijke rol. Als bedrijfseconoom en NLP Master weet hij als geen ander hoe je mensen echt in beweging kan krijgen.
In zijn werk combineert Mons graag het het nuttige en het aangename. Behalve van zijn partnerrol bij Yellowtail, geniet hij tevens van zijn commissariaten bij Stater en Hypotheek Visie.