Business manager hypotheken, Principal consultant
Yellowtail | Conclusion

Biografie

Masterclass

Hoe een robot u als adviseur helpt het optimale advies te bepalen voor uw klant

Hoe kunt u uw adviesvaardigheden vergroten met het gebruik van slimme technologie. Door HypotheekAssist te combineren met uw Figlo adviespakket optimaliseert u het advies richting uw klanten. Wij maken het robo-adviesmodel voor hypotheekadvies beschikbaar en stellen dat er gegeven een bepaalde situatie maar 1 advies het beste advies is voor een klant. Een fact-based en meer kwantitatieve benadering van de situatie van de klant gaat direct lastenverlichting bieden. Na afloop van de masterclass kunt u zich opgeven voor onze case. Verslaat u de robot in het optimaliseren van de hypotheekconstructie? Dan wint u €1000!

Robo-advies is niet alleen een perfecte toevoeging op een active servicing portaal, zodat klanten direct advies met handelingsperspectief kan worden geboden in plaats van hen altijd door te moeten sturen naar een adviseur. Maar is onderscheidend in alle vormen van hypotheekadvies en hypothecaire planning.

Maak in deze masterclass kennis met de toekomst van adviseren!

Plenair

The New Generation Hypotheekadviseurs

In deze plenaire sessie staat het HypoVak-thema ‘The New Generation Hypotheekadviseurs’ centraal. Diverse partijen en adviseurs laten hun licht schijnen op de adviespraktijk van morgen en de mogelijkheden die er zijn om het advieskantoor en de klanten tijd te besparen.

Juist in een tijd dat alles anders gaat en de digitalisering een vlucht neemt, kan de rol van de binnendienstmedewerker niet onderbelicht blijven. Geef uw binnendienstmedewerkers de ruimte en middelen om te transformeren tot een Client Officer; de spin in het web als het gaat om actief klantbeheer en de basis van uw toekomstige verdienmodel. Gebruik de virtuele assistent om 24/7 voor uw klant bereikbaar te zijn en laat de klant via die virtuele assistent al zoveel mogelijk relevante gegevens aanleveren. In deze plenaire sessie laten diverse partijen en adviseurs hun licht schijnen op de adviespraktijk van morgen en de mogelijkheden die u en uw klanten tijd besparen. Tijd die u kunt gebruiken om te doen waar u goed in bent: adviseren.