Enterprise Account Executive
Figlo

Masterclass | 13.15 – 14.00 uur

DocDigi – powered by Figlo, de nieuwe generatie adviessoftware.

DocDigi is de nieuwste generatie adviessoftware die (écht op de achtergrond) meedenkt met de hypotheekadviseur tijdens het adviesproces voor de klant. De software zorgt ervoor dat geen cruciale informatie ontbreekt, berekent automatisch de fiscaal meest optimale hypotheekconstructies aan de hand van de partnerrelatie en de eigenwoningverledens van de klanten en maakt product- en premievergelijkingen op basis van gewenste kenmerken en voorwaarden. Ook wordt er in DocDigi extra aandacht besteed aan verduurzaming in het adviesgesprek.

In DocDigi worden de gevolgen van het advies in het leven van de klant in beeld gebracht, op basis van het besteedbaar inkomen. Tijdens het adviesgesprek met de klant volgt de software alle vergelijkingen, adviezen en klantkeuzes en legt deze met een druk op de knop vast in een overzichtelijk én voor de klant begrijpelijk (compliant) adviesrapport. DocDigi maakt voor de fiscale en sociale berekeningen gebruik van de krachtige rekenengines van Figlo.

De introductie van de Masterclass wordt verzorgd door Nathan Brouwer (Figlo). Vervolgens laat Rob Timmermans zien waarom dit dé adviessoftware van de toekomst is. DocDigi gaat jou als adviseur veel tijd besparen in de administratieve afhandeling van het advies, zodat je meer tijd overhoudt voor jouw klanten en een nóg betere service kunt verlenen.