business development, innovatie en datamanagement
Figlo

Biografie

Nathan heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen Financial services. Zijn kennis zit op het snijvlak van techniek en business. Het weten te koppelen van de klant- en businessbehoefte aan de technische mogelijkheden binnen de Figlo software. En hij denkt graag strategisch mee in vernieuwende verdien- en distributiemodellen in de veranderende markt..

Masterclass

Hoe een robot u als adviseur helpt het optimale advies te bepalen voor uw klant

Hoe kunt u uw adviesvaardigheden vergroten met het gebruik van slimme technologie. Door HypotheekAssist te combineren met uw Figlo adviespakket optimaliseert u het advies richting uw klanten. Wij maken het robo-adviesmodel voor hypotheekadvies beschikbaar en stellen dat er gegeven een bepaalde situatie maar 1 advies het beste advies is voor een klant. Een fact-based en meer kwantitatieve benadering van de situatie van de klant gaat direct lastenverlichting bieden. Na afloop van de masterclass kunt u zich opgeven voor onze case. Verslaat u de robot in het optimaliseren van de hypotheekconstructie? Dan wint u €1000!

Robo-advies is niet alleen een perfecte toevoeging op een active servicing portaal, zodat klanten direct advies met handelingsperspectief kan worden geboden in plaats van hen altijd door te moeten sturen naar een adviseur. Maar is onderscheidend in alle vormen van hypotheekadvies en hypothecaire planning.
Maak in deze masterclass kennis met de toekomst van adviseren!

Sprekers: Matthijs Mons, @Yellowtail | Conclusion / Mirjam Fuchs, @Yellowtail | Conclusion en Pascal Britton, @Yellowtail | Conclusion
Mogelijk gemaakt door: Figlo