Manager Hypotheken Funding & Distributie
a.s.r.

Masterclass 11.15 – 12.00 uur

Leuk huis! Maar wat is het verduurzamingspotentieel? Hoe helpt u uw klanten dit te benutten?

Een energielabel lijkt steeds belangrijker te worden. Een relatief hoog energielabel vermeerdert de waarde van de woning en door te verduurzamen kan het wooncomfort verhoogd en de energielasten verlaagd worden.

Welke huizen hebben een hoog verduurzamingspotentieel en welke klanten hebben een hoge bereidheid om de woning te verduurzamen? Tijs Pellemans, Algemeen Directeur van Calcasa geeft inzicht in het potentieel op basis van de data, zoals overwaarde, prijsklasse, woningtype en regio. Neriman Polat van a.s.r. geeft tips over hoe u een effectief gesprek kunt voeren met uw klant over het verduurzamen van de woning. Zij geeft inzichten over de manier waarop consumenten naar verduurzaming en het financiële plaatje kijken en hoe u dit het beste kunt presenteren. Deze tips en inzichten zijn gebaseerd op een recent onderzoek door Milieu Centraal en helpen u om het verduurzamingspotentieel optimaal te benutten. Na deze masterclass kunt u inschatten bij welke klanten het onderwerp verduurzaming niet mag ontbreken in het adviesgesprek en hoe u de klant helpt om daar de juiste financiële keuzes in te maken.

Deze masterclass wordt aangeboden door a.s.r.

Biografie

Neriman Polat is al jaren werkzaam in de hypotheekwereld. Ze kent daarom als geen ander de wensen van de consument, het intermediair en de belegger. Ze is bij a.s.r. werkzaam als manager Hypotheken Funding & Distributie. Het is haar missie om zo veel mogelijk drempels weg te nemen of te verlagen die woningverduurzaming in de weg staan.