Manager Intermediaire Verkoop
Florius

Biografie

Paul Staps is Manager Intermediaire Verkoop bij Florius.

Met zijn team van relatiemanagers is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse contacten met ruim 4.000 samenwerkende intermediairs. Zij informeren hen over de laatste ontwikkelingen rondom dienstverlening, producten en digitalisering.

“Samenwerking met respect voor elkaars kracht en positie naar klanten. Dat is ons uitgangspunt in de samenwerking met onze intermediairs. Om dat te bereiken ondersteunen wij het intermediair op de momenten dat het er toe doet. Zodat deze naar zijn klanten toe persoonlijk en relevant kan zijn. En zo samen loyale en tevreden klanten krijgen, zowel nieuwe als bestaande. “

Masterclass

Kansrijke adviesmomenten voor proactief beheer
Blijf goed in beeld bij jouw klanten!

In de masterclass van Florius nemen wij je mee hoe je jouw bestaande klanten proactief kunt bedienen en zo optimaal mogelijk jouw portefeuille kunt beheren .

Met de tool ‘Kansrijke Momenten’ binnen de adviseursportal FAN biedt Florius de adviseur op data gebaseerde signalen aan die aanleiding kunnen zijn voor een adviserend of informerend gesprek. Hiermee haalt de adviseur het maximale uit zijn bestaande klantrelaties en ontvangt de huizenbezitter relevante informatie en advies op het juiste moment. We staan stil bij de thema’s renteherziening, verduurzaming en aflossingsvrij.

Naast deze adviesmomenten laten we ook zien hoe wij je  ondersteunen in het advies en informatie rondom deze thema’s.