Directeur
Tulp Hypotheken

Biografie

Paul Wessels is directeur bij Tulp Hypotheken. Tulp Hypotheken is een Nederlandse geldverstrekker en sinds 2018 actief op de markt van residentiele hypotheken. Daarnaast is Paul als aandeelhouder betrokken bij HDConnect, een software provider die zich vooral richt op slimme oplossingen voor de financiële sector. Zijn ervaring heeft hij opgebouwd bij onder andere Blauwtrust Groep, De Hypothekers Associatie, NIBC en DBV. In het verleden heeft Paul ook een aantal bedrijven opgezet, waaronder Nationale Waarborg.

HypoVak Conference 13.00 – 13.45 uur

Uw binnendienst is goud waard

Veel adviseurs runnen ook een bedrijf. Vanuit die ondernemersrol kunt u tijdens deze HypoVak Conference kennis en inspiratie opdoen voor een winstgevend klantbeheer. Want digitalisering levert enerzijds minder werk op voor uw binnendienst, anderzijds is er daardoor meer tijd om aandacht aan uw klanten te geven. Digitalisering stelt uw medewerkers in staat de klant steeds gerichter en proactief te benaderen. Om dit werk goed te doen, moeten zij wel over productkennis én klantgerichte vaardigheden beschikken.

U hoort en ziet tijdens deze sessie hoe de ondernemende adviseurs Bennie Heller van Heller & Heller uit Klazienaveen en Dennis Jansen van Koopwoningservice uit Huissen de overstap hebben gemaakt naar het verdienmodel van de toekomst. Zij creëerden een winstgevend klantbeheer door hun binnendienst in te richten als een proactieve beheerafdeling. Een binnendienst die als klantenbinder pur sang het kantoor een geheel eigen gezicht geeft.

Na deze inleiding nemen de adviseurs plaats in een deskundigenpanel dat hun licht zal laten schijnen op de getoonde best practices waarin een succesvolle transitie heeft plaatsgevonden naar een actief klantbeheer.

De andere deelnemers aan het panel zijn:
– Dylan Dresens van FlexFront
– Paul Wessels van Tulp Hypotheken
– Martin Holleman van Adfiz