Peter van der Meeren

Ik ben sinds 2011 werkzaam bij Faster Forward. Ik ben verantwoordelijk voor de implementatie van Faster Forward Elements bij onze klanten. Daarnaast ben ik betrokken bij de doorontwikkeling van Faster Forward Elements. Hiervoor heb ik bij Hypodomus gewerkt. Dat was een franchiseformule in de makelaardij met hypotheekadviseurs en makelaars onder één dak. Eén van mijn taken was het inrichten van Faster Forward Elements en het trainen van gebruikers. Ik ben dus een actieve gebruiker geweest van Faster Forward Elements voordat ik bij Faster Forward terecht kwam. We werkten bij Hypodomus met een centrale backoffice waar voor 25 winkels alle hypotheekaanvragen, het complete agendabeheer en alle klantcommunicatie gedaan werd. Faster Forward Elements was daarvoor het belangrijkste hulpmiddel. Vóór Hypodomus heb ik bijna tien  jaar bij De Hypotheker gewerkt in verschillende functies.

Masterclass: Apps4Finance en Faster Forward