Eigenaar
Helder Beheerd

Biografie

Peter Wormskamp is sinds 1993 werkzaam in de financiële dienstverlening. Hij heeft diverse commerciële, adviserende en managementfuncties vervuld. Onder andere bij Nationale-Nederlanden, IG&H Management Consultants, Obvion en Rabobank. Peter Wormskamp was één van de oprichters van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. Samen met Dirk van Haarlem is hij eigenaar van Helder Beheerd. Hier geeft hij invulling aan hetgeen hem drijft; het beter laten werken van organisaties en de mensen die er werken. Dat doet hij door project- en interim-management, trainingen en presentaties. Hij geeft onder andere de training aan binnendienstmedewerkers die hen gecertificeerd Client Officer maakt.

Plenair

The New Generation Hypotheekadviseurs

In deze plenaire sessie staat het HypoVak-thema ‘The New Generation Hypotheekadviseurs’ centraal. Diverse partijen en adviseurs laten hun licht schijnen op de adviespraktijk van morgen en de mogelijkheden die er zijn om het advieskantoor en de klanten tijd te besparen.

Juist in een tijd dat alles anders gaat en de digitalisering een vlucht neemt, kan de rol van de binnendienstmedewerker niet onderbelicht blijven. Geef uw binnendienstmedewerkers de ruimte en middelen om te transformeren tot een Client Officer; de spin in het web als het gaat om actief klantbeheer en de basis van uw toekomstige verdienmodel. Gebruik de virtuele assistent om 24/7 voor uw klant bereikbaar te zijn en laat de klant via die virtuele assistent al zoveel mogelijk relevante gegevens aanleveren. In deze plenaire sessie laten diverse partijen en adviseurs hun licht schijnen op de adviespraktijk van morgen en de mogelijkheden die u en uw klanten tijd besparen. Tijd die u kunt gebruiken om te doen waar u goed in bent: adviseren.