interim/projectmanager – trainer – directeur
Helder Beheerd

Biografie

Verandering als constante. Dat is typerend voor Peter Wormskamp. Altijd op zoek naar manieren om het beter te doen.
Dat heeft hij gedaan in verschillende rollen. Als manager en projectmanager bij verschillende verzekeraars en (hypotheek)banken. Als bevlogen mede-initiator van de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners. En nu als één van de drijvende krachten achter Helder Beheerd. Met Helder Beheerd wordt gebouwd aan het nog beter later worden van financieel dienstverleners. Als eerste heeft Helder Beheerd bijvoorbeeld “Continu verbeteren voor financieel dienstverleners (LEAN Yellow Belt)” geïntroduceerd en is nu ook de eerste praktische Leergang Actief Klantbeheer beschikbaar. Elke dag een stapje beter….

HypoVak Conference 13.00 – 13.45 uur

Uw binnendienst is goud waard

Veel adviseurs runnen ook een bedrijf. Vanuit die ondernemersrol kunt u tijdens deze HypoVak Conference kennis en inspiratie opdoen voor een winstgevend klantbeheer. Want digitalisering levert enerzijds minder werk op voor uw binnendienst, anderzijds is er daardoor meer tijd om aandacht aan uw klanten te geven. Digitalisering stelt uw medewerkers in staat de klant steeds gerichter en proactief te benaderen. Om dit werk goed te doen, moeten zij wel over productkennis én klantgerichte vaardigheden beschikken.

U hoort en ziet tijdens deze sessie hoe de ondernemende adviseurs Bennie Heller van Heller & Heller uit Klazienaveen en Dennis Jansen van Koopwoningservice uit Huissen de overstap hebben gemaakt naar het verdienmodel van de toekomst. Zij creëerden een winstgevend klantbeheer door hun binnendienst in te richten als een proactieve beheerafdeling. Een binnendienst die als klantenbinder pur sang het kantoor een geheel eigen gezicht geeft.

Na deze inleiding nemen de adviseurs plaats in een deskundigenpanel dat hun licht zal laten schijnen op de getoonde best practices waarin een succesvolle transitie heeft plaatsgevonden naar een actief klantbeheer.

De andere deelnemers aan het panel zijn:
– Dylan Dresens van FlexFront
– Paul Wessels van Tulp Hypotheken
– Martin Holleman van Adfiz

Het panel wordt geleid door Peter Wormskamp van Helder Beheerd