Reacties Genomineerden
Gouden Lotus Awards

Centraal Beheer
Superleuk dat Centraal Beheer genomineerd is, in zelfs, 2 categorieën: de beste woonverzekering én de beste innovatieve verzekeringsoplossing. Daar zijn wij natuurlijk best trots op en daarvoor willen wij de lezers van Infinance van harte bedanken!  Natuurlijk hopen wij dat we in ieder geval één award in de wacht mogen slepen.
We laten niets aan het toeval over  en  blijven natuurlijk innoveren; zo introduceren wij in het najaar onze nieuwe woonverzekering en kunnen we volgend jaar met een nieuwe oplossing (opnieuw) ‘de strijd’  om de Gouden Lotus aangaan.
Voor nu: nogmaals dank voor de nominatie. Apeldoorn duimt!
Vriendelijke groet,
Yvette Stegeman, Marketeer Schadeverzekeringen Centraal Beheer

 

DAK
Wat geweldig dat DAK Hypotheken genomineerd is voor de Gouden Lotus Award! We willen allereerst al onze leden ontzettend bedanken voor hun stem en het vertrouwen dat zij hebben in onze dienstverlening. Samen met de steun van de DAK-leden hebben we het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in de verbreding van het aanbod, het verbeteren van processen en de klantgericht- en deskundigheid van onze medewerkers. Deze nominatie is een waanzinnige mijlpaal en bevestiging dat onze inspanning niet ongezien is gebleven. Wij zijn ontzettend trots op de resultaten en de inzet van het hypothekenteam dat dit onder leiding van Marc de Ruijter heeft gerealiseerd.
Tim Rijvers, Directeur DAK

 

Huismerk
Als jonge en vernieuwende serviceorganisatie zijn wij trots op de nominatie voor een Gouden Lotus Award. In slechts anderhalf jaar tijd zijn 100 advieskantoren bij de formule aangesloten en werken wij nauw samen met 26 aanbieders van hypotheken, consumptieve kredieten, verzekeringen en bankgaranties. Inmiddels hebben we met de HUISMERK-formule een unieke positie in de markt gecreëerd. We bieden financieel adviseurs toegang tot een groot assortiment, leveren persoonlijke service én stellen een voordelig tarief. Komen ze tijd tekort, dan kiezen ze er veelal voor om hun bemiddelingswerkzaamheden aan ons uit te besteden. Wij volgen de trends in de markt en ontwikkelen proposities die een adviseur in de dagelijkse praktijk helpen. Het Nieuwe Adviseren zorgt voor flexibiliteit en zekerheid voor de toekomst.
Als jonge en vernieuwende serviceorganisatie zijn wij trots op de nominatie voor een Gouden Lotus Award. In slechts anderhalf jaar tijd zijn 100 advieskantoren bij de formule aangesloten en werken wij nauw samen met 26 aanbieders van hypotheken, consumptieve kredieten, verzekeringen en bankgaranties. Inmiddels hebben we met de HUISMERK-formule een unieke positie in de markt gecreëerd. We bieden financieel adviseurs toegang tot een groot assortiment, leveren persoonlijke service én stellen een voordelig tarief. Komen ze tijd tekort, dan kiezen ze er veelal voor om hun bemiddelingswerkzaamheden aan ons uit te besteden. Wij volgen de trends in de markt en ontwikkelen proposities die een adviseur in de dagelijkse praktijk helpen. Het Nieuwe Adviseren zorgt voor flexibiliteit en zekerheid voor de toekomst.
Tony Stam, Directeur Huismerk

 

Callas
Callas TOP verzekering is genomineerd voor de ‘Gouden Lotus Awards 2017’
We zijn trots dat de Callas TOP verzekering door financiële professionals is genomineerd als meest innovatieve verzekeringsoplossing van 2017.
Deze onlangs geïntroduceerde verzekering dicht het hiaat in de markt, waardoor hypotheekbezitters ook met een woonlastenverzekering grote inkomensonzekerheid houden in het geval van gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.
De Callas TOP verzekering kan individueel worden afgesloten en garandeert in alle gevallen van arbeidsongeschiktheid 70% van het laatstverdiende inkomen. Samen met de Callas woonlastenverzekering is het zelfs mogelijk om een hogere inkomensgarantie dan 70% te geven. Dat biedt zekerheid voor de klant en adviseur.
Arie Koops, Directeur Callas

 

Syntrus Achmea Hypotheken
Genomineerd voor de Gouden Lotus Award in de categorie Hypotheekverstrekker! Wat een enorm leuke verrassing dat de lezers van InFinance ons zo positief beoordelen.
U waardeert ons vooral voor onze klantvriendelijkheid. En daarnaast ook voor onze oplossingsgerichtheid en deskundigheid. Daar zijn we absoluut trots op!
Trots dat we de afgelopen jaren zo gegroeid in elke zin van het woord. En dat nu ook blijkt dat dit niet ongemerkt is gebleven.
Maar zonder u was dit alles was natuurlijk niet mogelijk. Tenslotte …. een goede hypotheek, bouwen we samen op!
Bedankt  voor uw waardering! Tot ziens op de HypoVak.
Hugo Ouwehand, Directeur Syntrus Achmea Hypotheken

 

Munt Hypotheken
Wij zijn ongelofelijk trots dat we voor het tweede jaar op rij genomineerd zijn voor zowel geldverstrekker als hypotheekproduct van het jaar. Dat ruim 500 financiële professionals ons zo weten te waarderen, is voor ons de kers op de taart en motiveert ons enorm. Met MUNT Hypotheken proberen we het steeds een beetje beter te doen. We innoveren continue en doen er alles aan om ons hypotheekproces verder fijn te slijpen. Daardoor hebben inmiddels 13 pensioenfondsen meer dan 10mrd euro in ons geïnvesteerd, hebben we samen met een trouwe groep adviseurs ruim 8mrd euro aan hypotheken verstrekt en zijn we de zesde hypotheekaanbieder van Nederland.
Menno Luiten, Marketing Directeur Munt Hypotheken

Interbank
Ik ben trots dat Interbank opnieuw is genomineerd voor de Gouden Lotus Awards. Hartelijk dank voor deze nominatie als beste businesspartner en meest innovatieve product in de categorie Kredietverlener. Deze nominatie bevestigt ons streven om samen met onze partners voorop te blijven lopen en te werken aan een gezonde leenmarkt.
Ons salesteam is uitgebreid met dedicated accountmanagers speciaal voor de ondersteuning van hypotheekadviseurs. De woonmarkt vraagt om slimme oplossingen voor klanten, ook naast een hypotheek. Interbank heeft die oplossingen! Adviseurs kunnen nog meer toegevoegde waarde bieden door een  passend advies aan de klant te geven. Zodat we samen beter worden!
Robert Doornbos, Directeur Interbank

Hypotrust
Hypotrust is ontzettend trots op de nominatie voor zowel beste Hypotheekverstrekker als beste Innovatie. Voor ons een bevestiging wij concurrerende rentes, aantrekkelijke voorwaarden en een stabiel aanbod hebben. Maar ook dat de nauwe band die wij al bijna een kwart eeuw met onze adviseurs onderhouden enorm wordt gewaardeerd.  Deze interactie zorgt ervoor dat wij uitgedaagd worden om dingen beter te doen. Een van de resultaten daarvan is de Elan Plus Hypotheek, een uitstekende mix van moderne voorwaarden en een zeer competitieve prijs. Dat de Elan Plus Hypotheek veel stemmen heeft gehad maakt de cirkel mooi rond. Wij danken iedereen die op ons gestemd heeft!
Michel van den Akker, Directeur Hypotrust

 

Klaverblad
We zijn blij met en trots op onze nominatie voor een Gouden Lotus Award voor Beste Woonverzekeraar. We zien deze nominatie als een blijk van waardering voor onze gewoon goede woonverzekeringen en de service die we leveren. We doen altijd ons best om met onze samenwerkende assurantieadviseurs en onze klanten mee te denken en hen zo snel en goed mogelijk te helpen. Het is prettig dat onze inspanningen opgemerkt en op deze manier beloond worden.
Peter Paul Barth, directeur Klaverblad

ABN AMRO
ABN AMRO: partner van intermediairs!
Joan Berger, directeur ABN AMRO Intermediaire Verkoop: “We zijn blij met deze nominatie. Dagelijks zetten we ons in voor intermediaire partners en hun klanten. We werken continu aan verbeteringen. Zo kunnen we nu binnen 24 uur een bindende hypotheekofferte leveren, waarmee we de financieringsstress van klanten verlichten. Tegelijkertijd blijven we de ‘bespreekbank’ waar intermediairs kunnen sparren over hypotheekaanvragen; zeker wanneer de complexiteit groter is bij bijvoorbeeld expats, zelfstandigen, medici, etc. Ongeacht of we winnen, is deze nominatie een blijk van waardering door intermediairs en een motivatie om door te gaan op de ingeslagen weg. Dank!”
Joan Berger, Directeur ABN Amro

Van Bruggen Adviesgroep
Een sterk merk bouw je samen. Dat doen wij, bij Van Bruggen Adviesgroep, al ruim 40 jaar. Wij zijn dan ook trots dat dit niet onopgemerkt is gebleven bij onze partners, relaties en collega’s in de branche. Dank jullie wel!
Trots ben ík ook op onze 60 franchisenemers! Door heel het land onderscheiden zij zich door hun (lokale) expertise en betrokkenheid, zodat onze relaties kunnen rekenen op onafhankelijk, duidelijk en persoonlijk advies. En op de medewerkers van onze centrale organisatie in Apeldoorn, van waaruit we opereren als partner in business voor onze franchisenemers. Ons mooie merk en onze sterke marktpositie bouwen we écht samen!
Pieter van Tuinen, Algemeen Directeur Van Bruggen Adviesgroep

 

De Hypotheker
We zijn blij en zeer vereerd dat we voor de tweede keer op rij zijn genomineerd voor De Gouden Lotus in de categorie Beste franchiseketen. Deze nominatie is een mooi compliment, mede omdat we verkozen zijn door professionals uit het vak. De nominatie is een erkenning voor de kwaliteit van onze dienstverlening. We hopen uiteraard deze mooie award opnieuw in ontvangst te mogen nemen, als kroon op het werk van onze adviseurs die dagelijks onze klanten begeleiden met een onafhankelijk en persoonlijk hypotheekadvies!
Wytzejan de Jong, CEO van De Hypothekers Associatie B.V

NH1816
In Oudkarspel schijnt de zon op het moment dat we onze nominatie voor beste woonverzekeraar in ontvangst mogen nemen. De zon schijnt ook in onze cijfers, zowel in premieomzet als klanttevredenheid scoort Nh1816 op dit moment hoge cijfers. Erkenning uit de branche voor het gevoerde beleid en kwaliteit van dienstverlening voelt dan extra zonnig aan. Deze prestaties, in een concurrerende markt, reflecteren onze ambitie: de best presterende schadeverzekeraar van Nederland zijn en blijven.
Wij gaan door op de ingeslagen weg. Samen met onafhankelijke lokale verzekeringsadviseurs particuliere schaderisico’s met goede voorwaarden en eerlijke premies afdekken. Met aandacht en zorg voor de wereld om ons heen.

Janwillem Swart, Manager Marketing & Communicatie NH1816

Flexfront Groep
In 2016 wonnen we de Gouden Lotus Award voor beste serviceprovider. We hebben deze titel afgelopen jaar met trots gedragen. Nog trotser zijn we dat we wederom genomineerd zijn door het intermediair. Het doet ons beseffen dat onze strategie, met een focus op een selectief doch complementair aanbod hypotheeklabels alsmede onze usp’s waaronder dagverwerking en vakspecialisten per aanbieder, de juiste is. Keuzes maken en oprechte samenwerking zijn de basiselementen van ieder succes en dat zie je aan het groeiend aantal intensieve samenwerkingen met advieskantoren waarvoor we elke dag opnieuw ons best doen om service te leveren waar iedereen blij van wordt.
Antoinette Kalkman, Directeur FlexFront Groep