Reacties Genomineerden
Gouden Lotus Awards

Verbond van Verzekeraars
Mijnverzekeringenopeenrij.nl: gezamenlijk innoveren voor de klant.

Verzekeraars en gevolmachtigde assurantiebedrijven van Nederland hebben zich gezamenlijk sterk gemaakt om begin april Mijnverzekeringenopeenrij.nl te lanceren. En dat heeft van elke deelnemende partij veel tijd en energie gevraagd. We zijn er dan ook trots op dat ons harde werk beloond wordt met de nominatie voor de Gouden Lotus Award 2018.

Met Mijnverzekeringenopeenrij.nl hebben wij als verzekeringssector een wereldwijd unieke dienst op de kaart gezet voor de consumenten van Nederland: altijd en overal een overzicht van je verzekeringen. Gratis, eenvoudig en veilig.

Financieel zeker
Whow… Verrassend en wat leuk om genomineerd te mogen zijn voor de Gouden Lotus Award 2018 voor de categorie ‘Franchiseketens minder dan 100 deelnemers’.

De formule Financieel Zeker onderscheidt zich tussen de vele samenwerkingsverbanden doordat we de ondernemer zijn eigen identiteit laten behouden en zelf laten ondernemen. Met een uitgebreid pakket van diensten en services op vlak van (wft) bedrijfsvoering en (administratieve) ondersteuning faciliteert Financieel Zeker de meer dan 60 aangesloten kantoren ook op gebied van adviesinhoud en dossierverwerking, zowel bij hypotheken en verzekeringen en overige financiële adviesonderdelen.

De Nationale Hypotheekbond
Namens de Nationale Hypotheekbond reageert Jos van Driesum op de nominatie van UwKluis.nl voor de Gouden Lotus Award in de categorie Meest innovatieve dienstverlening aan de consument:

MUNT Hypotheken
Ook dit jaar is MUNT Hypotheken weer genomineerd voor Geldverstrekker van het jaar en Hypotheekproduct van het jaar. Daar zijn wij ongelofelijk blij mee en trots op. Dank u voor uw stem! Het is een beloning voor weer een jaar keihard werken met een bevlogen team enthousiaste collega’s.

Samen met onze servicepartners zijn we er weer in geslaagd om ons hypotheekproces nog sneller en vooral ook simpeler te maken. Als je het goed doet dan wordt je ook gekopieerd. Wij zien dat ook en vinden dat helemaal niet erg. Het motiveert ons extra om ons te blijven ontwikkelen. De Simpel Overstap Hypotheek en de nominatie voor hypotheekproduct van het jaar zijn daar een resultaat van.

Interbank
Op HypoVak 2017 was Interbank de winnaar van de Gouden Lotus Award. We zijn dan ook trots dat we ook dit jaar genomineerd zijn in de categorie Kredietverlener. Hartelijk dank voor deze nominatie!

Wij zijn voortdurend bezig om onze intermediairs en klanten nóg beter van dienst te zijn. Voor hypotheekadviseurs hebben wij een speciaal salesteam. Interbank biedt diverse woonoplossingen voor klanten, ook naast een hypotheek. Zo kunnen onze partners hun klanten een advies op maat geven in combinatie met een hypotheek. Interbank. Samen beter.
Hans de Rover, Manager Sales Interbank

Finzie
Bekijk hieronder de reactie van Marketing manager a.i. Annemarie Gerritsma op de nominatie van Finzie voor de Gouden Lotus Award in de categorie Franchiseketen (tot 100 kantoren):

Home Invest
Supertrots zijn we dat we genomineerd zijn voor de Gouden Lotus Award als beste ‘kleine’ service provider. Als full service provider bieden wij graag onze deelnemers een breed en onafhankelijk aanbod en dienstverlening op het gebied van hypotheken, schade, leven, software en persoonlijke benadering met onze Totaaloplossing. Dit doen we samen met onze deelnemers (onafhankelijk adviseurs)  en onze partners op het gebied van IT , productaanbod, dossierverwerkers en aanbieders. Komende periode zullen we nog veel meer vernieuwende service aanbieden. Dank voor de nominatie en het vertrouwen in onze dienstverlening!

31 mei 2018 fiets ik mee met de Tour de ALS. Dit kan ik niet zonder de hulp van sponsoren, helpt u mij de Mont Ventoux op? Samen trappen we ALS de wereld uit. Hartelijk dank voor uw bijdrage.
Marcel Bax, Home Invest BV

Florius
Wij zijn ontzettend trots dat we genomineerd zijn in de categorieën Hypotheekverstrekker en Innovatiefste product. En zien het als een erkenning voor ons langdurige commitment aan de Nederlandse hypotheekmarkt.

Meebewegen
Florius is er op alle belangrijke momenten in het leven van onze klanten. Niet alleen nu, maar altijd. Bij scheiden, verhuizen, verbouwen, maar ook bij overlijden proberen we onze klanten zo goed mogelijk bij te staan. Door onze flexibele en persoonlijke aanpak kunnen we echt meebewegen met de klant. Dit doen we niet alleen. Want juist door de goede samenwerking met onze intermediairs kunnen het we echt het verschil maken.

Snelheid en gemak
Met onze slimme producten en digitale ondersteuning bieden we onze klanten en het intermediair veel gemak. Het leven is immers al druk genoeg. En door goed te luisteren naar onze adviseurs en klanten weten we waar hun behoeften liggen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van ons snelle acceptatieproces. Of onze Verzilver Hypotheek. Hiermee kunnen we 60-plussers helpen om ook na hun pensioen prettig in hun huis te blijven wonen. Investeren in digitalisering en innovatie staat bij ons daarom voorop!

Bekijk hieronder de sportieve reactie van Karin Polman, directeur Florius:

Merius Hypotheken
Merius Hypotheken wil iedereen ontzettend bedanken voor alle stemmen! We zien onze nominatie als een groot compliment. Wij zijn erg trots en verheugen ons erop de award voor ‘Beste Nieuwkomer’ op 29 mei mee naar huis te mogen nemen.

Tot dan!

VCN United Capital
Bekijk hieronder de reactie van Algemeen Directeur Mary van Aken van VCN United Capital op de nominatie voor de Gouden Lotus Award in de categorie Serviceprovider (minder dan 700 kantoren):

IQWOON
Bekijk hieronder de reactie van Manager Sales Kevin Brocklebank op de nominatie van IQWOON voor de Gouden Lotus Award in de categorie Nieuwkomer:

TAF
We zijn blij dat de TAF Inkomensbeschermer genomineerd is als meest innovatieve verzekeringsoplossing. Alleen afgelopen jaar al, stroomden er ruim 40.000 werknemers in de WIA. In de meeste gevallen krijgen zij te maken met een fors inkomenstekort. Met de TAF Inkomensbeschermer kan dit worden voorkomen.

Op dit moment wordt bij gemiddeld 10% van de hypotheken het arbeidsongeschiktheidsrisico afgedekt. Met dit product hopen we de AOV adviesdrempel te verlagen. Hiermee komt  de adviseur op een snelle en eenvoudige manier tot een passende AOV oplossing. Het enige dat de adviseur samen met de klant bepaalt is het benodigde inkomen bij arbeidsongeschiktheid. Als de verzekerde vervolgens in de WIA belandt, wordt het inkomen door de TAF Inkomensbeschermer aangevuld tot dit verzekerd bedrag.
Nicole Hollander, directeur TAF

Klaverblad Verzekeringen
Allereerst een groot compliment voor de financiële professionals die zo betrokken zijn bij hun vak dat ze de moeite hebben genomen om hun stem uit te brengen. We zien onze nominatie voor de Gouden Lotus Award voor Beste Woonverzekeraar als een grote blijk van waardering voor onze gewoon goede woonverzekeringen en het persoonlijk contact waar wij voor staan.

We zijn trots dat de adviseurs onze inspanningen hebben opgemerkt en op deze manier hebben beloond. Dank daarvoor.

Van Bruggen Adviesgroep
Wij zijn trots! Trots dat wederom onze partners, relaties en collega’s in de branche ons genomineerd hebben.

Met ons bedoelen we iedereen die verbonden is aan ons merk Van Bruggen Adviesgroep. Want wij oefenen een heel mooi vak uit: wij zijn als dé financiële gids aanwezig bij ieder life event. Deze nominatie draagt perfect bij aan onze missie om de meest klantvriendelijkste dienstverlener van Nederland te zijn. Dank aan allen!

Bekijk hieronder de videoboodschap van Michiel Meijer, directeur van Van Bruggen Adviesgroep:

Centraal Beheer
De afgelopen 2 jaar hebben wij tot tweemaal toe een nominatie weten te verzilveren naar een award. In het afgelopen jaar hebben wij onze woonverzekering in een nieuw jasje gestoken. Niet alleen nieuwe voorwaarden, maar ook verbeterde processen daaromheen. Van afsluiten, wijzigen, tot claimen van schades, de klant krijgt een betere ervaring bij ons.

Recent zijn we uitgeroepen tot meest klantvriendelijkste verzekeraar. Combinatie van goed product, goede processen en klantgerichte insteek van onze medewerkers heeft bijgedragen tot deze nieuwe nominatie. We hopen deze nominatie weer om te zetten in een Gouden Lotus en deze mee terug te nemen naar Apeldoorn!

Namens alle medewerkers van Centraal Beheer,

Frank van de Haar, Propositiemanager Schade

Callas
Wij zijn erg trots dat we zijn genomineerd voor de Gouden Lotus Award met de Callas Inkomensgarantie! Een waardering voor de door Callas en Credit Life ontwikkelde verzekering, die ook wordt aangeboden onder andere namen.

Tot voor kort was het alleen mogelijk om de hypotheeklasten te verzekeren bij arbeidsongeschiktheid met de wel bekende Woonlastenverzekering. De vraag kwam op of een inkomen kan worden verzekerd bij arbeidsongeschiktheid. Dit is nu mogelijk met de Callas Inkomensgarantie. Deze vult het inkomen bij arbeidsongeschiktheid aan tot het gewenste inkomen. Een geheel nieuwe benadering en veelal perfect aansluitend op het advies van het intermediair.

Centraal Beheer
Bijna 2 jaar geleden lanceerden we de Thuis Hypotheek van Centraal Beheer. Maar alleen een hypotheek aanbieden vinden wij niet genoeg. We willen onze klanten helpen om goed voorbereid bij u, de adviseur, aan tafel te gaan. En met een vertrouwd gevoel een nieuw huis te kopen. Dat doen we  bijvoorbeeld met onze Aankoopservice . Een overzichtelijk hulpmiddel voor elke verhuizing. We zijn er trots op dat die zo kort na de introductie al kans maakt op een Gouden Lotus. Dankuwel! Samen zijn we goed bezig voor onze klanten.

Bekijk hieronder de videoboodschap van Centraal Beheer over de nominatie voor de Gouden Lotus Award in de categorie ‘Meest innovatieve dienstverlening aan de consument’:

Attens Hypotheken
Hoera! Attens Hypotheken is genomineerd voor een Gouden Lotus Award in de categorie ‘nieuwkomer’. Wat een leuke verrassing!

Wij zien dit als een bevestiging dat we écht het verschil maken voor onze klanten. Want wij zijn dé hypotheekspecialist voor iedereen die werkzaam is in zorg en welzijn. Met hypotheekproducten speciaal ontwikkeld voor mensen in deze sector. Bijzondere mensen, in bijzondere financiële omstandigheden. Wij houden rekening met deze omstandigheden, om het kopen van een droomhuis mogelijk te maken. Attens opent deuren voor wie zorgt.

Bedankt voor deze enorme steun in de rug! Tot ziens op de Hypovak!

Bekijk hieronder de videoboodschap van Hugo Ouwehand, Director Attens Hypotheken:

Figlo
Hartelijk dank voor de nominatie in de categorie “Meest innovatieve dienstverlening aan het intermediair”. Uit deze nominatie blijkt de waardering voor ons nieuwe product, Figlo Hypotheken. Adviessoftware ontwikkeld door hypotheekadviseurs, voor hypotheekadviseurs.

Met Figlo Hypotheken werk je elk hypotheekadvies snel en duidelijk uit. Én het ondersteunt het hele adviestraject van oriëntatie tot en met de nazorg. Met de ontwikkeling van Figlo Hypotheken bieden we, naast software voor een complete financiële planning, ook software aan om deeladviezen uit te werken. Deze weg vervolgen we verder en de komende jaren gaan we verschillende deeladvies producten introduceren.

Bekijk hieronder de videoboodschap van Peter Dussel, COO van Figlo:

BNP Paribas Personal Finance

Klik op onderstaande afbeelding voor de reactie van BNP Paribas Personal Finance:

Syntrus Achmea Hypotheken
Trots! We zijn genomineerd voor een Gouden Lotus Award 2018 in de categorie Hypotheekverstrekker. We voelen ons ontzettend vereerd met deze nominatie. Bedankt, adviseurs van Nederland!

Natuurlijk kennen onze hypotheken een aantrekkelijke rente en goede voorwaarden. Maar voor een langdurige samenwerking is meer nodig. Wij doen alles zelf, in eigen huis. Daarmee zorgen we voor persoonlijk contact, aandacht en service in ieder onderdeel van onze organisatie. Al meer dan 50 jaar, samen met u.

Bedankt voor uw vertrouwen.

Tot snel op de Hypovak!

Bekijk hieronder de videoboodschap van Hugo Ouwehand, Director Hypotheken bij Syntrus Achmea Hypotheken:

DAK intermediairscollectief
Wat ben ik ontzettend trots dat DAK dit jaar alweer genomineerd is voor een Gouden Lotus Award! Ik wil graag alle collega’s bij DAK bedanken voor al het harde werk en die extra stappen die we voor onze leden nemen om het werk voor hun makkelijker te maken.

Daarnaast wil ik natuurlijk onze leden bedanken voor alle steun en het vertrouwen dat zij al jarenlang hebben in de coöperatie DAK. Samen gaan we aan de slag en zorgen we dat de klant in de toekomst nog beter bedient wordt.

Samen het verschil maken. Dat is de winst van DAK!

Tim Rijvers
Algemeen Directeur DAK intermediairscollectief

Freek Hypotheek

Klik op onderstaande afbeelding voor de reactie van Freek Hypotheek. 

Bekijk hieronder de videoboodschap van Aad Kraaij, bestuurslid bij Freek Hypotheek:

FlexFront

Dankwoord Gouden Lotus nominatie Serviceprovider Hypotheken:

We vinden het een geweldige eer dat FlexFront voor de derde keer op rij is genomineerd als beste serviceprovider Hypotheken. Ons doel is om het goed te doen voor de klant en onze dienstverlening, kwaliteit en kennis elke dag een stukje beter te maken. Service waar u blij van wordt is daarom onze slogan en we vinden het machtig mooi dat dit door u gewaardeerd wordt. Hetgeen we voor de klant doen vinden wij normaal, maar het zou een kroon op het werk van ons team zijn als we de Gouden Lotus voor de derde keer mee naar kantoor mogen nemen.

Dankwoord Gouden Lotus nominatie Beste Innovatie voor het intermediair

Het hypotheekproces is een samenspel tussen adviseur,  acceptant en geldverstrekker. Des te beter deze partijen elkaar begrijpen, des te groter de kans dat de klant optimaal tevreden is. FlexFront heeft daarom in 2017/2018 het FAST Loyaliteitssysteem in eigen beheer ontwikkeld waarin de adviseur geholpen wordt de aanleverkwaliteit van documenten te verbeteren en de doorlooptijd te verkorten. Naast een grotere klanttevredenheid bereiken we hiermee ook een efficiënter acceptatieproces en een lagere dossierprijs voor de adviseur. Omdat FAST nog niet is uitontwikkeld en er nog veel op stapel staat, vinden we het des te speciaal dat ons verwerkingssysteem nu al genomineerd is.

Bekijk hieronder de reactie van het FlexFront-team:

ALFAM Consumer Credit  – DEFAM
Wij zijn enorm blij met deze nominatie. Al jaren zijn wij actief in de wereld van consumptief krediet. Verantwoord kredietgeverschap staat bij ons niet alleen hoog in het vaandel, het is ook de manier waarop we dagelijks acteren. Daarom zijn wij op de dit moment óók marktleider in het onder de aandacht brengen van de Zorgplicht.

Samen met onze distributiepartners  hebben wij de wens en de plicht om de klant goed voor te lichten en voortdurend de juiste informatie te verstrekken. De lening moet altijd aansluiten bij de persoonlijke situatie van de klant. Niet alleen bij het afsluiten van de lening, maar ook tijdens de looptijd.

We doen dit niet voor een award, maar het is wel erg leuk om ‘m te winnen.

Bekijk hieronder de reactie van Gerard van der Star, Hoofd verkoop DEFAM

De Financiële Makelaar
Bedankt dat u ons heeft genomineerd als beste serviceprovider! Iedere dag opnieuw doen onze medewerkers hun stinkende best om uw hypotheekdossiers zo snel mogelijk tot een goed eind te brengen.

Als enige serviceprovider werken wij op basis van no cure, no pay. Hierdoor hebben wij hetzelfde belang als u en de consument. Het tot stand laten komen van de hypotheekaanvraag. En daar zijn wij goed in!

Daar komt bij dat wij het grootste assortiment van aanbieders hebben. Komt u maar eens kijken in onze stand tijdens HypoVak. Ik ben benieuwd welke smaak u de lekkerste vindt!

En wellicht zie u in mijn masterclass vol tips en trucs voor een hogere leencapaciteit.
Harrie-Jan van Nunen MFP

BNP Paribas Cardif