Directeur
Binnenklimaat Nederland

Masterclass | 14.15 – 15.00 uur

Naar een duurzaam èn gezond topadvies?

Vergeet dan het belang van een gezond binnenklimaat niet! Met Gezond Wonen laten we zien hoe je als adviseur invulling kunt geven aan een duurzame én doorlopende klantrelatie die niet stopt bij het adviseren over de woningfinanciering. Energiebesparing is belangrijk en een gezond binnenklimaat ook. Een slechte luchtkwaliteit in huis kan negatieve invloed hebben op onze gezondheid en het bewustzijn hierover is heel beperkt. 40% van de Nederlanders heeft zich nog nooit in het onderwerp verdiept. In deze masterclass leggen we uit hoe de verduurzaming van woningen niet ten koste hoeft te gaan van een goed binnenklimaat en hoe je dat mee kunt nemen in je advies. We geven daarbij praktische informatie over hoe je klanten kunt adviseren om de luchtkwaliteit te verbeteren. Ook gaan we dieper in op de laatste inzichten en resultaten op het gebied van Duurzaamheid & Gezond binnenklimaat. Een ruime meerderheid van de adviseurs wil klanten adviseren over een gezond binnenklimaat, blijkt uit onderzoek. Er is daarbij behoefte aan duidelijke informatie om klanten meer inzicht en informatie te geven bij de aankoop of de verbouwing van een woning. Dit is waar we in deze masterclass verder op in gaan! Wil jij het verschil maken voor je klant en invulling kunnen geven aan een duurzame klantrelatie die verder gaat dan het adviseren over de woningfinanciering, mis dan deze masterclass niet!

Sprekers:  Hans Buursink (Head Hypotheken & Consumptief Krediet van NN Bank) in samenwerking met Remi Hompe (Directeur Binnenklimaat Nederland) en Piet Jacobs (Senior onderzoeker TNO)

Biografie

Remi Hompe is directeur bij Vereniging Binnenklimaat Nederland. Een actieve branchevereniging die samen met haar leden werkt aan een gezond binnenklimaat overal, altijd én voor iedereen. De aangesloten leden zijn fabrikanten, leveranciers en dienstverlenende organisaties van ventilatie- en filtersystemen, lucht- en klimaattechnologie en producten en diensten op het gebied van koelen en verwarmen. De leden zijn actief binnen alle sectoren, waaronder: wonen, werken, leren, verzorgen en recreëren.