Futurist – trendwatcher

Biografie

Als er 1 ding duidelijk is geworden de afgelopen jaren is dat de wereld onvoorspelbaarder is dan ooit. Hoe omarm je deze onzekerheid en maak je het tot je kracht? Wat kunnen we leren van de afgelopen jaren voor de dag van morgen?

Tony Bosma (1973) is een internationaal gerenommeerde futurist/toekomstdenker. Hij onderzoekt toekomstige en relevante ontwikkelingen voor een diversiteit aan branches en organisaties. Hierbij kenmerkt zijn werk zich door gedegen en doordachte visies in plaats van utopische vergezichten.

Hij brengt deze op prikkelende en inspirerende wijze over aan zijn opdrachtgevers en publiek. Zijn lezingen zijn een multimediale beleving die je aan het denken zetten, maar ook concrete handvatten bieden.

Hij geeft zijn visie op het thema ‘business as unusual’. Een invalshoek die hem op het lijf geschreven is want Bosma claimt: ‘het pad tot succes is om open te staan voor het andere in plaats van dicht te slaan door het bestaande’. Hij duidt en onderbouwt de veranderende wereld en maakt gericht duidelijk hoe de klant van de toekomst het adviesvak zal beïnvloeden.