Nieuws

Video: De plenaire sessies met dagvoorzitter Diana Matroos

Het meest drukbezocht afgelopen dinsdag op HypoVak 2017 waren de plenaire sessies onder leiding van Diana Matroos. Net als vorig jaar had ze het dagvoorzitterschap niet beter kunnen dragen.

Video: De plenaire sessies met dagvoorzitter Diana MatroosDiana Matroos bewees zich wederom als een uitstekende dagvoorzitter met scherpte, inhoud en professionaliteit. Ze had bovendien de eer gerenommeerde sprekers te mogen aankondigen én interviewen. Onder deze sprekers bijvoorbeeld Cora van Nieuwenhuizen (Europarlement), Matthijs Mons (Yellowtail), Bart Koster (CMIS Franchise), Dik van Velzen (NIBE SVV) en Hans van der Ploeg (VBO Makelaar).

Vooral Cora van Nieuwenhuizen trok veel bezoekers met haar pleidooi voor de adviseurs om de fintech te omarmen. Na haar keynote volgde er een vraaggesprek met haar, Matthijs Mons en Diana Matroos. Heeft u dit gemist? Geen probleem. Hieronder kunt u de video terugkijken. Overigens was zij niet de enige die het onderwerp van de technologie aansneed. Ook Gert Vasse en Dennis Boesser van Yellowtail (foto) hielden een keynote over een onderzoek dat ze hiernaar deden. Ook hun keynote is, net als alle andere plenaire onderdelen terug te kijken, en wel hier.

 

LEAVE A COMMENT