Nieuws

Video’s: Financiële Makelaar en Defam reageren op nominatie

De Financiële Makelaar is genomineerd als beste serviceprovider en Defam maakt kans op een Gouden Lotus Award in de categorie Kredietverstrekker. En daar zijn ze blij om!

Directeur Harrie-Jan van Nunen: “Iedere dag opnieuw doen onze medewerkers hun stinkende best om uw hypotheekdossiers zo snel mogelijk tot een goed eind te brengen. Als enige serviceprovider werken wij op basis van no cure, no pay. Hierdoor hebben wij hetzelfde belang als u en de consument. Het tot stand laten komen van de hypotheekaanvraag. En daar zijn wij goed in.”

Defam

Gerard van der Star, hoofd verkoop Defam: “Verantwoord kredietgeverschap staat bij ons niet alleen hoog in het vaandel, het is ook de manier waarop we dagelijks acteren. Samen met onze distributiepartners hebben wij de wens en de plicht om de klant goed voor te lichten en voortdurend de juiste informatie te verstrekken. De lening moet altijd aansluiten bij de persoonlijke situatie van de klant. Niet alleen bij het afsluiten van de lening, maar ook tijdens de looptijd. We doen dit niet voor een award, maar het is wel erg leuk om ‘m te winnen.”

LEAVE A COMMENT