Nieuws

Video: HypoVak Conference, Masterclasses en Debatten

Oké, je had erbij moeten zijn om de ambiance en de sfeer te beleven, je ervaring te delen met vakgenoten en te netwerken met de hypotheek- en kredietverstrekkers. Of je bent wel naar Expo Houten gekomen om de tijdreis Back to the Future te maken, maar het ging allemaal iets te snel? Bekijk dan de videopagina om HypoVak 2018 (opnieuw) te beleven.

De officiële aftrap van HypoVak 2018 vond klokslag 11 uur plaats op de catwalk die midden op de grote beursvloer van Expo Houten was opgebouwd. Hier werden de HypoVak Debatten gehouden en interviewde dagvoorzitter Jan Driessen de key-note sprekers nadat zij hun verdiepende masterclasses hadden gegeven in de HypoVak Conference: een serie hoogwaardige masterclasses met inspirerende sprekers, geselecteerd door de redactie van InFinance.

Beïnvloed uw toekomst

De combinatie van een inspirerende beurs, informatieve plenaire sessies, talkshows, educatieve masterclasses en de uitgelezen kans om te netwerken garandeert elk jaar weer een bijzondere dag. Bekijk de video’s hier en oordeel zelf! Dit jaar werden op het hoofdpodium tevens voor de derde keer de InFinance Gouden Lotus Awards uitgereikt aan bedrijven die door de markt zelf als beste verkozen zijn.

Tags :

LEAVE A COMMENT