Nieuws

Video: Uitreiking Gouden Lotus Awards

Naast de plenaire sessies, de masterclasses, de netwerkmogelijkheden én de dynamiek op de beursvloer was de uitreiking van de prestigieuze Gouden Lotus Awards één van de absolute hoogtepunten van HypoVak 2018. De gehele of delen van de uitreiking gemist? U kunt deze hieronder terugkijken.

Onder de Awardwinnaars bevonden zich MUNT Hypotheken (beste Hypotheekverstrekker), IQWOON (beste nieuwkomer), FlexFront (beste Serviceprovider), Regiobank (beste Franchiseketen), a.s.r. (beste grote Woonverzekeraar) en Interbank (beste Kredietverlener). Ook werden vier innovatiegerichte awards uitgereikt.

De uitreiking van de Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, vond dit jaar voor de derde keer plaats tijdens HypoVak. De uitslag weerspiegelt de mening van de lezers van InFinance, InFinance.nl, InFinance Daily en de leden van de Hypotheek Business Club. Aan Alex Klein, hoofdredacteur InFinance en dagvoorzitter Jan Driessen om de prijzen aan het begin van de plenaire ochtendsessie uit te reiken.

LEAVE A COMMENT