Nieuws

Video: Uitreiking Gouden Lotus Awards

Naast de plenaire sessies, de masterclasses, de netwerkmogelijkheden én de dynamiek op de beursvloer was de uitreiking van de prestigieuze Gouden Lotus Awards één van de absolute hoogtepunten van HypoVak 2017.

Video: Uitreiking Gouden Lotus AwardsDe uitreiking van de Gouden Lotus Awards, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, vond dit jaar voor de tweede keer plaats tijdens HypoVak. De uitslag weerspiegelt de mening van de lezers van InFinance, InFinance.nl, InFinance Daily en de leden van de Hypotheek Business Club. Aan Alex Klein, hoofdredacteur InFinance en dagvoorzitter Diana Matroos om de prijzen tijdens het einde van de plenaire ochtendsessie uit te reiken.

De trotse winnaars waren MUNT Hypotheken (beste Hypotheekverstrekker), FlexFront (beste Serviceprovider), De Hypotheker (beste Franchiseketen), Centraal Beheer (beste Woonverzekeraar), Interbank (beste Kredietverlener) en DAK Hypotheken (Innovatie en dienstverlening overall). Ook werden er twee productgerichte awards uitgereikt voor de Hypotrust Elan Plus Hypotheek (meest innovatieve hypotheekproduct) en de Callas Top Verzekering (meest innovatieve verzekeringsoplossing).

De gehele of delen van de uitreiking gemist? U kunt deze hieronder terugkijken. De rest van het videomateriaal kunt u hier terugkijken.

LEAVE A COMMENT