Woningverhuur in de adviespraktijk

De rente op een spaarrekening is laag, huizenprijzen zitten flink in de lift en er is een tekort aan betaalbare huurwoningen. Dit alles zorgt ervoor dat steeds meer consumenten willen beleggen in vastgoed. Tijdens deze masterclass wordt ingegaan op de belangrijkste facetten die komen kijken bij het kopen, verhuren en financieren van een woning. Zo wordt ingegaan op toegevoegde waarde en verplichtingen die de adviseur heeft bij de advisering van klanten, de eisen die banken stellen aan het financieren van verhuurde woningen, de toepassing van het huurrecht en de fiscale aspecten.

Na het volgen van de masterclass heeft u meer inzicht in de kansen en mogelijkheden die er zijn en kunt u uw klant beter begeleiden bij de aanvraag voor een financiering van een verhuurde woning.

Spreker: 
Alex Erlings is Directeur Opleidingen bij Hoffelijk en verzorgt al jaren trainingen op het brede vakgebied van financiële planning. Na het afronden van zijn opleiding Master Financial Planning (MFP) is hij in 2014 verkozen tot FFP-financieel planner van het jaar.

Klik hier om u aan te melden voor HypoVak 2018!