Hoe kunt u uw concurrenten groener af zijn? Dat vertellen Paul Staps, Manager Intermediaire verkoop bij Florius en Mark Zaal (foto), oprichter en COO van De Energiebespaarders, u tijdens HypoVak in de masterclass ‘Duurzaam adviseren geeft energie’.

Advies over verduurzaming is en wordt volgens Florius een belangrijke behoefte en vraag van uw klanten én een extra toegevoegde waarde van u als adviseur. “Van hypotheeklasten naar woonlasten wordt met alle ontwikkelingen een steeds belangrijker uitgangspunt. Het goede nieuws is, dat u geen specialist hoeft te zijn om verduurzaming van de woning mee te nemen in uw adviestraject. Samen met onze nieuwe duurzaamheidspropositie bieden wij u en uw klanten een compleet pakket aan waarmee u als financieel expert een nog belangrijke rol kunt spelen in de financiële toekomst van uw klant.”

De Energiebespaarders geven de adviseur en zijn klant daarbij inzicht door middel van een toegankelijke tool. Ook kunnen zij de klant na het gegeven advies volledig ontzorgen in het op maat realiseren van duurzame aanpassingen. In deze masterclass geven Paul Staps en Mark Zaal u nuttige handvatten hoe u verduurzaming in uw dagelijkse advisering kunt meenemen en hoe u onderscheidend kunt zijn in de markt .