HypoVak 2023 Plenair

HypoVak 2023 Masterclasses

HypoVak Journaal 2023

De Groene Hypotheekadviseurs is een franchiseketen met vestigingen in heel Nederland. In de studio een gesprek met eigenaar en adviseur Marco Kempenk over duurzaam adviseren. CEO Luke Liplijn van de Matrixian Group is de tweede gast. Dominique praat met hem over de Homematrix Desktoptaxatie die deze maand is gelanceerd.

Arjen de Bake van HDN geeft een update over het gebruik van brondata en Neriman Polat van a.s.r. licht de drie stappen toe om tot woningverduurzaming te komen: informeren, financieren en realiseren.

HypotheekCompany ziet in bedrijfshypotheken een groeimodel voor hypotheekadviseurs. Directeur Christian Dijkhof vertelt meer over de ins en outs. ‘Actief klantbeheer’ is een belangrijk onderdeel in de nieuwste release van Figlo. Enterprise Account Executive Nathan Brouwer geeft een toelichting.

Deze week zoomen we met Arjen de Bake van HDN in op een aantal specifieke trends en ontwikkelingen. En tenslotte blikken we vooruit naar de eerste editie van het ALS Financieel Diner op 31 oktober. Dat doen we met mede-organisator Antoinette Kalkman.

Bouwen aan een zekere toekomst met de bouwsteen arbeidsongeschiktheid. In deze nieuwe aflevering van het HypoVak Journaal een gesprek hierover met Arie Koops van Credit Life. Deze week zoomen we met Arjen de Bake van HDN in op een aantal specifieke klantprofielen. HypoVak bestaat dit jaar 20 jaar, Nationale Waarborg viert eveneens het 20-jarig jubileum. Een terugblik met Antoinette Kalkman. Tot slot aandacht voor Stichting LEF met LEF-voorzitter Nathan Brouwer.

De Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) bestaat 12,5 jaar. Een gesprek hierover met voorzitter Christian Dijkhof. De hypotheekmarkt in trends en cijfers is een wekelijks terugkerend item in het HypoVak Journaal. Deze week blikken we met Arjen de Bake van HDN terug op de hypotheekmarkt in de zomermaanden. Met Anton Nota gaan we terug naar de eerste HypoVak 20 jaar geleden en met Antoinette Kalkman bespreken we het programma van het derde ALS-event ‘We Duiken er weer in’.

HypoVak 2022 Masterclass

HypoVak Plenaire video’s