Hypotheek nieuws

Laatste hypotheeknieuws

Onderstaand zijn nieuwsberichten uit diverse externe bronnen die relevant zijn voor de hypotheekmarkt.

Hypovak Nieuws

Onderstaand zijn nieuwsberichten die te maken hebben met de Hypovak zelf.

HypoVak 2022: ‘Openstaan voor verandering’

Wie het inhoudelijke programma volgde tijdens HypoVak 2022 kwam al snel tot de conclusie dat de hypotheekadviseur meer dan ooit een belangrijke rol heeft in onze maatschappij. Bijna 1.400 van die adviseurs waren op 6 oktober te vinden in de Midden Nederland Hallen te Barneveld.

oktober 11th, 2022|

Een ‘perfect storm’ op de woningmarkt

Het plenaire middagprogramma van HypoVak was vakinhoudelijk, maar bood ook de nodige entertainment. Woningmarktexpert Peter Boelhouwer gaf feiten en visie met betrekking tot de woningmarkt en trendwatcher Adjiedj Bakas richtte zich op woontrends bij senioren. De sessies met Maarten van Rossem en illusionist Nigel Otermans waren wat luchtiger van aard.

oktober 11th, 2022|

Gouden Spreekbuis 2022 voor Obvion

Obvion Hypotheken heeft tijdens HypoVak de Gouden Spreekbuis 2022 in ontvangst genomen. De Zilveren Spreekbuis was voor Rabobank en Regiobank. De uitslag is gebaseerd op het Imago Blauwdruk Hypotheekverstrekkers onderzoek van Blauw Research en een jurypitch.

oktober 11th, 2022|

Accelerate lanceert Smartcare voor Actief Klantbeheer

Op HypoVak introduceerde Accelerate de nieuwe module Smartcare. Hiermee integreert en automatiseert de adviseur Actief Klantbeheer in zijn of haar dienstverlening. Ruim 300 adviseurs hebben zich al ingeschreven voor een van de introductiesessies.

oktober 11th, 2022|
Ga naar de bovenkant