Laatste hypotheeknieuws

Onderstaand zijn nieuwsberichten uit diverse externe bronnen die relevant zijn voor de hypotheekmarkt.

Hypovak Nieuws

Onderstaand zijn nieuwsberichten die te maken hebben met de Hypovak zelf.

Spreker: Futurist en trendwatcher Tony Bosma

Tony Bosma is een internationaal gerenommeerde futurist/toekomstdenker. Op het plenaire podium van HypoVak deelt hij zijn visie op het thema ‘business as unusual’. Wat kunnen de hypotheeksector en de hypotheekadviseur in het bijzonder, leren van de afgelopen jaren voor de dag van morgen?

mei 31st, 2022|

Beslis mee over het programma

HypoVak wil de hypotheekprofessional direct antwoord geven op vragen die de volgende dag in de praktijk gebracht kunnen worden. Aan de hand van het thema ‘Business as (un)usual’ wordt in de komende maanden het programma ingevuld. Geef je wensen door en bepaal mede de inhoud.

mei 10th, 2022|

Dagvoorzitter Janneke Willemse

Janneke Willemse is presentator, journalist, blogger, auteur en ‘beleggingsjuf’. De organisatie van HypoVak is blij haar te mogen aankondigen als dagvoorzitter van HypoVak 2022 op donderdag 6 oktober in de Nederland Midden Hallen te Barneveld.

mei 2nd, 2022|

Spreker Woningmarktexpert Peter Boelhouwer

Ook dit jaar neemt Peter Boelhouwer je in het plenaire middagprogramma mee in de trends en ontwikkelingen van de woningmarkt. Hoe reageert de woningmarkt op de hogere hypotheekrente en het afnemende consumentenvertrouwen? En hoe verstandig is vandaag de dag de aankoop van een nieuwbouwwoning?

april 20th, 2022|

Midden Nederland Hallen in Barneveld

Met de keuze voor de Midden Nederland Hallen in Barneveld maakt HypoVak een groene keuze. Midden Nederland was bij de opening namelijk het eerste energieneutrale evenementencomplex van Nederland. De locatie aan de A1/A30 is vanuit alle windrichtingen goed bereikbaar.

april 5th, 2022|

HypoVak 2022: Business as (un)usual

Sinds maart 2020 is het al onafgebroken business as unusual op de hypotheekkantoren. Het kantelpunt naar business as usual wordt voor de zomer van 2022 voorspeld, maar hoe gewoon is dat dan? Terug naar het oude in elk geval niet. Vind op HypoVak de betekenis uit van het nieuwe business as usual.

maart 31st, 2022|
Ga naar de bovenkant