Op het plenaire podium van HypoVak 2024 zal Donatello Piras als dagvoorzitter de gesprekken en keynotes in goede banen leiden, sprekers bevragen en jou als bezoeker in de gesprekken betrekken en enthousiasmeren. Donatello Piras is inhoudelijk zeer sterk en daardoor in staat om op overtuigende en bevlogen wijze scherpte en diepte in discussies, interviews of debatten te brengen. Hij is breed georiënteerd en goed op de hoogte van uiteenlopende onderwerpen.

Als anchor bij BNR presenteerde Piras in 2021 en 2022 het dagelijkse nieuwsprogramma In de Middag. Daarnaast maakte hij daar wekelijkse specials voor het grote publiek, over onderwerpen als duurzaamheid en innovatie. Ook is hij de host van de BNR Podcast Tussen Kennen en Kunnen van Kenneth Smit. In deze podcastserie krijgt de ondernemende luisteraar inzichten aangereikt om de eigen onderneming nog succesvoller te maken. Als presentator werkte Piras ook voor RTLZ en SBS6. Hij stond op honderden podia en leidde tientalen debatten, waaronder enkele grote (Tweede Kamer) verkiezingsdebatten. Donderdag 10 oktober kan Donatello Piras het plenaire podium van HypoVak aan zijn indrukwekkende lijst toevoegen en jij kunt daar bij zijn!