Visionair, spreker & auteur
Trends by Bakas

Masterclass 13.30 – 14.15 uur

Inspiratie voor het motiveren van 55-plussers voor hun woonplan voor straks

We helpen je graag om het gesprek over toekomstige woonplannen met deze doelgroep aan te gaan. En ze te motiveren om tijdig na te denken over hoe ze straks willen wonen.

Trendwatcher Adjiedj Bakas vertelt je alles over de woonbehoeftes van deze doelgroep én presenteert cases uit binnen- en buitenland. Zo inspireren we je om jouw 55-plus klanten actief op weg te helpen met hun woonplan voor straks.

Plenaire sessie | 14.30 – 15.15 uur

Senioren zijn trending volgens Adjiedj Bakas

Biografie

Als spreker is hij één van de bekendste en meest invloedrijke trendwatchers van Nederland. Hij wordt ook wel “de trendwatcher des Vaderlands” genoemd. Met zijn inspirerende onderwerpen, heeft hij sinds 1989 meer dan 1.000 lezingen verzorgd in meer dan 25 landen.

Hij is tevens auteur van een groot aantal managementboeken, waaronder de bestsellers: ‘Megatrends Nederland’, ‘Megatrends MKB’, ‘De Staat van Morgen’ en ‘Het Tijdperk van Chaos’.

Adjiejd Bakas spreekt tijdens zijn lezingen over trends die steeds belangrijker zullen worden. Zijn verhaal is onderscheidend en bevat de nieuwste inzichten, waarbij hij een blik in de toekomst geeft. Daarnaast vertelt hij ook hoe je hierop in kunt spelen.

Adjiedj daagt zijn publiek uit, schudt wakker en zet aan tot nadenken. Adjiedj’s nuchtere, energieke en vooral humoristische manier van spreken maken hem tot een veelgevraagd spreker.