business development, innovatie en datamanagement
HDN

Masterclass | 14.45 – 15.30 uur

(Pro)actief klantbeheer door een actueel klantbeeld, passend advies en soepele beheermutaties

Hoe krijg je een actuele klantgegevens in jouw adviespakket met 1 druk op de knop? Hoe kan je bij uitdagende levensmomenten, zoals een scheiding, de nadruk op de klant leggen en niet bemoeilijken met complexe processen? In deze Masterclass vertelt Maarten Kranenburg meer over wat er via HDN (Hypotheken Data Netwerk) mogelijk is op het gebied van actief klantbeheer.

Je krijgt inzicht in de mogelijkheden van het informatiebericht en het beheerbericht; ontslag hoofdelijk aansprakelijkheid. Ook weet je na het volgen van de sessie hoe je actief beheer in praktijk brengt en hoe je jouw klant nog beter kunt helpen.

Naast het actief klantbeheer neemt Arjen de Bake je mee in de laatste stand van zaken op de hypotheekmarkt. Welke klanten zijn actief, wat zijn op regionaal niveau de ontwikkelingen en wat zijn de verwachtingen voor 2024. Dit op basis van de gegevens over hypotheekaanvragen en mutaties die via het HDN Platform verlopen.

Sprekers: Arjen de Bake en Maarten Kranenburg

Biografie

Arjen de Bake is binnen HDN (Hypotheken Data Netwerk) verantwoordelijk voor business development, innovatie en datamanagement. Hij adviseert over nieuwe ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening en zorgt voor realisatie van innovatieve diensten. Daarbij is hij Productowner van het HDN dataplatform. Zo maakt hij alle trends en ontwikkelingen inzichtelijk voor leden, gebruikers maar ook voor overige marktpartijen, consumenten en de overheid.