business development, innovatie en datamanagement
HDN

Masterclass | 15.45 – 16.30 uur

HDN-marktupdate

De hypotheekmarkt is in beweging. En hoe. Arjen de Bake praat je in deze masterclass bij over de laatste trends en ontwikkelingen én geeft een doorkijkje naar 2023. Welke klanten zijn nog steeds actief na de hoos op oversluitingen de afgelopen maanden? Zijn er regionale ontwikkelingen en is duurzaamheid nu wel of niet hot op de hypotheekmarkt?

Naast informatie over hypotheekaanvragen die over het HDN platform gaan, deelt Arjen de passeervolumes van de afgelopen maanden. Dit zijn cijfers over alle hypotheken die in Nederland zijn afgesloten.

Tenslotte zoomt hij in op de doorlooptijden bij de verschillende HDN Klantprofielen. Op basis van de cijfers geeft hij tips hoe je het proces kunt versnellen.

Spreker
– Arjen de Bake, business development, innovatie en datamanagement bij HDN

Deze masterclass wordt aangeboden door HDN

Biografie

Arjen de Bake is binnen HDN (Hypotheken Data Netwerk) verantwoordelijk voor business development, innovatie en datamanagement. Hij adviseert over nieuwe ontwikkelingen binnen de financiële dienstverlening en zorgt voor realisatie van innovatieve diensten. Daarbij is hij Productowner van het HDN dataplatform. Zo maakt hij alle trends en ontwikkelingen inzichtelijk voor leden, gebruikers maar ook voor overige marktpartijen, consumenten en de overheid.