Customer Success Manager
Yellowtail Conclusion

Masterclass | 14.45 – 15.30 uur

NIEUW in de markt: Ontdek het adviesplatform van de toekomst – een revolutie voor de hypotheekadviseur

Laat je inspireren door onze innovatieve kijk op het adviesplatform van de toekomst. Yellowtail Conclusion en het revolutionaire ADPI hebben de handen ineengeslagen en presenteren met trots Hypact Advisor. Samen met jullie kunnen we de advies- en bemiddelingsjourney voor klant en adviseur nu efficiënter, beter en leuker maken. 

Gebouwd voor adviseurs door adviseurs
Doordat een alles-in-één-systeem ontbrak in de markt voor hypotheekadvies, zijn we als adviseurs begonnen met het ontwikkelen van Hypact Advisor. Door onze eigen advieservaring en nauwe samenwerking met gebruikers weten we als geen ander wat de behoeften van de hypotheekadviseur zijn als het gaat om adviessoftware. Onze innovatieve aanpak optimaliseert de efficiëntie van jouw advies- en bemiddelingsprocessen, zodat je meer waardevolle tijd kunt investeren in je klanten. Dit leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de advieskwaliteit en verhoogt de algehele tevredenheid van je klanten.

Klaar voor het adviesplatform van de toekomst? We zien je graag tijdens de Masterclass.

Sprekers: Paul van der Meijs, director & Jorik Buijs, Customer Success Manager bij Yellowtail Conclusion

Deze masterclass wordt aangeboden door Yellowtail Conclusion

Biografie

Jorik Buijs is sinds de overname van ADPI in dienst gekomen bij Yellowtail Conclusion. Hij begeleidt kantoren die gebruikmaken van het nieuwe Hypact Advisor. Jorik heeft al jaren ervaring met Hypact Advisor en verzorgt de demo’s en toekomstige trainingen voor Yellowtail Conclusion. Jorik is daarnaast bijna 20 jaar actief in de financiële branche als hypotheek- en verzekeringsadviseur.