Eigenaar
Bureau Bind

Biografie

Kirsten Wagenaar is community building en management strateeg en consultant. Samen met Peter Staal is ze sinds begin 2017 eigenaar van bureau Bind. In haar rol adviseert ze organisaties zoals Nationale Nederlanden, De Consumentenbond, De Ombudsman, Daimler,    Merck Serono, CZ, ROV, DSM, Gemeenten Breda, Amsterdam, Amstelveen en Almelo, PGGM, Spaarne Gasthuis en verschillende Ministeries over de implementatie van digitale media, online communities en de impact hiervan op social business.
Kirsten geeft sinds 2011 diverse trainingen via Beeckestein, Frankwatching en andere opleidingsinstituten op het gebied van community building en is mede- auteur van het boek ‘Organiseren van Communities‘ dat eind 2019 is uitgekomen.

Masterclass

Customer Engagement met behulp van het faciliteren van communities 

The New Generation verwacht van bedrijven 24/7 bereikbaarheid, snelheid en transparantie.
In dit kader gaat Kirsten Wagenaar het hebben over het belang van community building.
Met community building kun je de nieuwe generatie structureel betrekken en je bedrijf succesvol, duurzaam en veerkrachtig neerzetten.

Een community platform voor en door klanten maakt het mogelijk om samen kennis te delen, kennis te ontwikkelen, samen te werken en dus constant in gesprek te zijn.  Voor veel bedrijven leidt dit tot een gunstig effect op hun verkoop.