Initiatiefnemer en woordvoerder
Energy Efficient Mortgages NL Hub

Masterclass 11.15 – 12.00 uur

Met minder dan energielabel D doe je niet meer mee!

Om te bouwen aan een zekere toekomst komt er vanuit Europa veel wet- en regelgeving rondom verduurzaming op ons af. Dit gaat ook gevolgen hebben voor de Nederlandse huizen- én hypotheekmarkt.

In de masterclass ‘Met minder dan energielabel D doe je niet meer mee!’ nemen Frank Paalman (docent Dukers & Baelemans) en Piet Hein Schram (woordvoerder Energy Efficient Mortgages NL Hub) je – op een interactieve manier – mee in de laatste Europese wet- en regelgeving. Ze maken de doorvertaling naar de hypotheekmarkt en de dagelijkse adviespraktijk.

  • Welke inzichten mag je niet missen?
  • Welke oplossingen zijn er voor adviseurs en klanten?
  • Welke kansen mag je niet laten liggen?

Kom naar deze masterclass! Dan ben je op de hoogte en kun je jouw klanten weer verder helpen.

Sprekers

– Frank Paalman, opleidingsprofessional bij Dukers & Baelemans
– Piet Hein Schram, initiatiefnemer en woordvoerder Energy Efficient Mortgages NL Hub

Deze masterclass wordt aangeboden door Woonnu 

Biografie

Piet Hein is initiatiefnemer en woordvoerder van de Energy Efficient Mortgages NL Hub, een samenwerkingsverband van een groot aantal partijen die actief zijn in de hypotheekketen. De EEM NL Hub heeft als doel de verduurzaming van de Nederlandse woningvoorraad te versnellen en te financieren.

Met zijn achtergrond in het financieren van hypotheekportefeuilles en door wet- en regelgeving te doorgronden brengt hij veel partijen in de financiële sector bij elkaar en probeert hij bij te dragen aan het realiseren van de doelstellingen van het klimaatakkoord en de noodzakelijke verduurzaming van de bebouwde omgeving.