Initiatiefnemer
Energy Efficient Mortgages NL Hub

Masterclass 11.15 – 12.00 uur

Verduurzaming in je adviesgesprek: ’Wat moet je weten en wat kun jij anders doen’

Verduurzaming is niet meer weg te denken uit de Nederlandse woningmarkt. Ook op het gebied van de Europese wet- en regelgeving gaan de ontwikkelingen rondom verduurzaming razendsnel. Maar ook, hoe breng je verduurzaming ter sprake in je adviesgesprek?

In het eerste deel van de masterclass bespreekt Frank Paalman van Dukers & Baelemans samen met Piet Hein Schram (woordvoerder van de Energy Efficient Mortgages NL Hub) de wet- en regelgeving rondom verduurzaming. In het tweede deel nemen we je mee naar het adviesgesprek in de praktijk. Ontdek op een interactieve manier hoe je verduurzaming ter sprake brengt. Het is namelijk veel makkelijker dan je denkt.

Sprekers
– Frank Paalman, opleider bij Dukers & Baelemans
– Piet Hein Schram, initiatiefnemer Energy Efficient Mortgages NL Hub

Deze masterclass wordt aangeboden door Woonnu 

Biografie

Piet Hein Schram is één van de initiatiefnemers en woordvoerder van de Energy Efficient Mortgages NL Hub (EEM NL Hub), een samenwerkingsverband van een groot aantal partijen die actief is in de Nederlandse hypotheekmarkt. De EEM NL Hub heeft als doel het promoten en versnellen van de verduurzaming van woningen in Nederland en de financiering daarvan.

Piet Hein adviseert al meer dan twintig jaar geldverstrekkers op het gebied van het financieren van hypotheekportefeuilles in de kapitaalmarkten. De afgelopen jaren heeft hij zich gespecialiseerd in de regelgeving en ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming.