Onder het motto ‘uw stem is taart waard’ wint advieskantoor Blauw & Florijn Den Haag deze week de feestelijke taart. Advieskantoren kunnen nog maar 5 dagen via het stemformulier op Advieskeuze.nl hun businesspartners nomineren voor een Gouden Lotus Award Hypotheekmarkt 2019. Wint u volgende week de laatste taart?

Breng direct uw stem uit via Advieskeuze.nl

Advieskantoren die meedoen aan de verkiezing – een initiatief van het vakblad InFinance – maken elke week kans op een taart. Volgende week komt de lokale bakker voor de laatste keer voorrijden bij een advieskantoor dat zijn stem heeft uitgebracht voor de Gouden Lotus Awards. Bij Blauw & Florijn Den Haag nam commercieel directeur Tim van Es (foto) vanmorgen de taart in ontvangst. Hij is naast directeur ook het aanspreekpunt voor hypotheekadvies en zakelijke financieringen.

Blauw & Florijn Den Haag

In Den Haag is het allemaal begonnen voor Blauw & Florijn. Vanuit huis, als eenmanszaak in 2010, tot inmiddels een bloeiend kantoor aan de Laan van Meerdervoort in de Vruchtenbuurt. De hypotheekadviseurs hebben veel ervaring met het adviseren van expats van onder andere het Internationaal Gerechtshof en het Joegoslavië Tribunaal. Ook medici van de verschillende ziekenhuizen in Den Haag (HMC Westeinde, Haga Ziekenhuis en Parnassia Groep) worden regelmatig voorzien van hypotheekadvies. Door Independer is Blauw & Florijn Den Haag al meerdere keren uitgeroepen tot het beste hypotheekkantoor van de regio Haaglanden.

Naast de vestiging in Den Haag is er ook een Blauw & Florijn te vinden in Leiden en Rotterdam. Typisch voor de vestiging in het hartje van Sleutelstad Leiden is de klantmix van ‘gewone’ Leidenaren, (oud-)studenten en expats. Het Rotterdamse team van Blauw & Florijn omschrijft zichzelf als toegankelijk, oprecht, direct en kundig, met een maximale betrokkenheid bij de klanten. Oftewel, een echte Rotterdamse mentaliteit.

Gebaseerd op 198 reviews scoort Blauw & Florijn Den Haag een 9,7 op Advieskeuze.nl.

Wint u de laatste taart?

Breng ook uw stem uit en maak kans op die feestelijke taart. Financieel advieskantoren in Nederland brengen voor deze editie van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt voor het eerst hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee wordt geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt.

Er kan gestemd worden tot en met 15 mei 2019, u heeft dus nog maar 5 dagen. Vorige week is een eerste tussenstand gepubliceerd en weten we welke partijen aan kop aan. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt op 28 mei tijdens het hypothekenevent HypoVak 2019 in NBC Nieuwegein.

Zeven categorieën

De vragen zijn opgedeeld in zeven categorieën die aan het professionele hypotheekadvies zijn gelieerd:

  • Hypotheekverstrekker & Hypotheekverstrekker <3 jaar
  • Serviceprovider & Serviceprovider <700 kantoren
  • Franchiseketen
  • Woonverzekeraar
  • Inkomensverzekeraar
  • Kredietverlener
  • Innovatie (Hypotheekproduct, Verzekeringsproduct, Dienst aan intermediair, Dienst aan consument)

Stemmen via Advieskeuze.nl

Ruim 5.500 advieskantoren maken gebruik van een gratis extranet-account van Advieskeuze.nl. Hiermee kunnen ze hun profiel op Advieskeuze.nl en de aangesloten partnersites beheren.

Christian Bouter, medeoprichter Advieskeuze.nl: “Met InFinance zijn we een partnership aangegaan om interessante onderzoeksdata te kunnen delen met de financiële sector. De nieuwe methodiek om de winnaars van de Gouden Lotus Awards te kunnen bepalen is onderdeel van die samenwerking. Gezien het brede draagvlak kunnen er voldoende stemmen voor de InFinance awards worden uitgebracht.”

Advieskantoren kunnen hier hun stem uitbrengen.

Aanmelden extranet-account

Heeft uw advieskantoor nog geen gratis extranet-account van Advieskeuze.nl? Dan kunt u via de homepage van het extranet checken of er al een profiel met openbare gegevens vermeld staat op Advieskeuze.nl. U kunt vervolgens klikken op de button ‘Aanmelden’ in het vak ‘Nog geen account?’.

Advieskeuze.nl

Advieskeuze.nl helpt bezoekers om online de juiste dienstverlener in de buurt te kiezen door betrouwbare kantoorgegevens en gecontroleerde klantreviews te tonen. Voor het presenteren van een kantoorprofiel en het gebruik van het extranet hoeft er niets betaald te worden. Dat geldt ook als bezoekers via de website contact opnemen of een adviesgesprek aanvragen. Meer informatie over Advieskeuze.nl en de meest gestelde vragen kunt u hier vinden.