Adviseurs hebben de afgelopen weken hun stem kunnen uitbrengen voor de Gouden Lotus Awards. Vandaag kunt u zien welke partijen in de verschillende categorieën aan kop gaan. Een tussenstand die u als adviseur nog tot en met 15 mei kunt beïnvloeden door uw stem uit te brengen via Advieskeuze.nl

Breng direct uw stem uit via Advieskeuze.nl

Velen van u hebben sinds de start op 1 april al een stem uitgebracht. Met nog twee weken te gaan ziet u hieronder de tussenstand op 1 mei in de categorieën: Hypotheekverstrekker, Serviceprovider, Franchiseketen, Inkomensverzekeraar, Woonverzekeraar en Kredietverlener. In een aantal categorieën is het binnen de top-3 een nek-aan-nekrace. Er kan dus nog van alles gebeuren!

Hypotheekverstrekker

 1. Florius
 2. Aegon
 3. MUNT Hypotheken
 4. ING Bank
 5. ABN AMRO
 6. Obvion
 7. BLG Wonen
 8. Nationale-Nederlanden

Hypotheekverstrekker <3 jaar

 1. Vista Hypotheken
 2. Jungo
 3. Colibri Hypotheken
 4. IQWOON
 5. Merius Hypotheken
 6. Attens Hypotheken
 7. Venn Hypotheken

Serviceprovider

 1. FlexFront
 2. De Financiële Makelaar
 3. DAK
 4. Nationaal Hypotheekloket
 5. VKG

Serviceprovider <700 kantoren

 1. Home Invest
 2. Basic serviceproviding
 3. Huismerk

Woonverzekeraar

 1. a.s.r. Verzekeringen
 2. Nh1816
 3. Woongarant
 4. Klaverblad Verzekeringen
 5. Nationale-Nederlanden
 6. Reaal

Inkomensverzekeraar

 1. TAF
 2. Callas
 3. Woongarant
 4. De Amersfoortse
 5. BNP Paribas Cardif

Kredietverlener

 1. Interbank
 2. Defam
 3. Nationale-Nederlanden
 4. Freo
 5. ABN AMRO
 6. ING Bank

Franchiseketen

 1. De Hypotheker
 2. De Hypotheekshop
 3. Regiobank
 4. Finzie
 5. Van Bruggen Adviesgroep

Nieuwe stemwijze

De Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt, een initiatief van het vakblad InFinance en Hypotheek Business Club, worden dit jaar voor de vierde keer uitgereikt tijdens HypoVak. Traditiegetrouw bepaalt u als adviseur de winnaars. Hiermee krijgt u de kans om uw mening te geven over de prestaties van uw businesspartners en de producten die u in uw adviespraktijk voorbij ziet komen. Financieel advieskantoren in Nederland brengen voor deze editie van de Gouden Lotus Awards Hypotheekmarkt voor het eerst hun stem uit via de extranet-omgeving van het onafhankelijke platform Advieskeuze.nl. Hiermee wordt geborgd dat het de adviseur is die de winnaars van de Gouden Lotus Awards bepaalt. Er kan gestemd worden tot en met 15 mei 2019. De Gouden Lotus Awards worden uitgereikt op 28 mei tijdens het hypothekenevent HypoVak 2019 in NBC Nieuwegein.

Wie van uw distributiepartners gunt u een van de Gouden Lotus Awards? U kunt nog tot en met woensdag 15 mei uw stem uitbrengen.