Bezoek de virtuele beursvloer en ga in gesprek met uw businesspartners of loop binnen in de virtuele beursstand om kennis te maken met een nieuwe businesspartner. De openbare meeting room is vandaag the place to be om met een digitale kop koffie in de hand te netwerken met uw collega’s en andere gasten.

Net zoals bij een fysiek HypoVak, bieden wij u ook tijdens deze online editie de mogelijkheid om met de verschillende partners die HypoVak mede mogelijk maken in contact te komen. Door tijdens uw virtuele wandeling over de beursvloer op het logo van de partner te klikken waarmee u in contact wilt komen, treedt u binnen in de virtuele beursstand van die partner. Hier vindt u meer informatie over de partner en de verschillende contactmogelijkheden. Zo kunt u met bepaalde partners direct videobellen, kunt u een afspraak inplannen voor een call, chatten met de gekozen partner of een informatiebrochure opvragen.

Breng een bezoekje aan de virtuele beursvloer en probeer de verschillende mogelijkheden uit. U zult verrast zijn!

Een persoonlijke online HypoVak omgeving

De partners van HypoVak 2020 maken een kosteloze inschrijving voor adviseurs mogelijk. Na uw registratie ontvangt u een unieke code die toegang geeft tot uw persoonlijke online HypoVak-omgeving. Daar kunt u ook de door u gekozen masterclasses en plenaire sessies terugvinden. Eigenlijk dus een HypoVak zoals u van ons gewend bent, maar dan volledig digitaal én een week lang!