Mensen nemen bijna al hun beslissingen op basis van onbewuste breinprocessen. Om richting te geven aan hun gedrag moet je dus daarop inzetten. Dat kan door gebruik te maken van wetenschappelijk bewezen technieken uit de gedragspsychologie.

Mediapsycholoog en internationaal spreker Mischa Coster is één van de overtuigexperts van Guideology en geeft tijdens HypoVak een masterclass waarin hij dieper ingaat op de gedragspsychologie, bijvoorbeeld in het dossier ‘aflossingsvrije hypotheken’. Na deze masterclass kijkt u heel anders tegen het brein van uw klanten én dat van uzelf aan!

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  •  Nut en noodzaak van technieken uit de gedragspsychologie;
  • Geselecteerde technieken en het gebruik daarvan;
  • Gebruik van het Escalatie Preventie Model voor het overbrengen van uw boodschap;
  • Een Guideology praktijkcase.

Mischa Coster

Mischa Coster houdt van menselijk gedrag. Hoe mensen (inter)acteren, voelen & beslissen. Zowel online als offline. Is van mening dat organisaties effectiever kunnen worden door psychologische inzichten in te zetten bij marketing, sales, opleiding en meer. Analytische observator en gedragsverandering professional. Deelt kennis & inzichten als professioneel spreker over toegepaste (media)psychologie. Past kennis en wetenschap in de praktijk toe bij gedragsveranderingstrajecten en interventies voor klanten (toegepaste psychologie).