Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten met elk hun eigen wensen en behoeften. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’.

De verschillen tussen de generaties zijn groot. Geen generatiekloof zoals in de roemruchtige jaren 60, maar juist een groter verschil tussen mensen onderling. In de pensioendiscussie wordt gesproken over de afnemende solidariteit bij de jongste generaties door een voortschrijdende individualisering. Alarmerend voor een productketen die gebouwd is op het solidariteitsprincipe. Maar ook op de arbeidsmarkt nemen de verschillen toe. Jongeren kiezen vaker voor plezier in het werk en zetten daarbij het inkomen op een tweede plek. Op de woningmarkt heeft de jonge generatie het moeilijk, maar ze worden bij de financiering vaker door de oudere generatie geholpen. Verschillende kredietverstrekkers spelen hier al met producten op in.

De enige kloof die nog wordt genoemd is de digitale generatiekloof die wordt gevormd door de snelheid waarmee de technologie zicht doorontwikkeld. Generatie-overstijgende klantbediening is een van de thema’s die centraal staat tijdens HypoVak. Door COVID-19 heeft die doorontwikkeling een boost gekregen. Laat je daar informeren over de new generation hypotheken, diensten, consumenten en adviseurs.

Week lang HypoVak

In de week van 26 t/m 30 oktober kunt u dagelijks plenaire sessies en masterclasses volgen; allemaal in het teken van het thema ‘The New Generation’. Ook is er een openbare meeting room om met elkaar te netwerken en online ‘booths’ waar u de partners kunt bezoeken op hun virtuele beursstand. Hier kunt u informatie opvragen, afspraken maken, chatten en videobellen. Na het registreren ontvangt u een unieke code die toegang geeft tot uw persoonlijke online HypoVak-omgeving.

Eigenlijk een HypoVak zoals u van ons gewend bent, maar dan volledig digitaal én een week lang!