De HypoVak Beursspecial is er. Thema dit jaar is ‘Business as (un)usual’. Welke zaken die voorheen ‘usual’ waren, vinden we nu ‘unusual’ en gaan we echt anders doen in de hypotheekketen? Dat en meer ontdekken we op donderdag 6 oktober tijdens de 19e editie van HypoVak, opnieuw in de Midden Nederland Hallen. Laat je inspireren door deze HypoVak Beursspecial. We zien je graag op 6 oktober in Barneveld!

Een goedgevulde reeks masterclasses wordt die dag afgewisseld met twee plenaire programmaonderdelen. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om elkaar te ontmoeten op grote beursvloer. Op het hoofdpodium onder andere futurist en toekomstdenker Tony Bosma, woningmarktexpert Peter Boelhouwer, trendwatcher Adjiedj Bakas en de woningmarkteconomen van grootbanken ABN Amro, ING en Rabobank. Ook zal onze nationale brompot Maarten van Rossem van zich laten horen.

Quote uit het beurskatern Actief Klantbeheer: “Van klantgericht denken naar klantgericht doen”

 

 

Laat je hier inspireren door deze HypoVak Beursspecial. Lees alles over het plenaire programma, de masterclasses en nog veel meer.