Als gevolg van de gestegen hypotheekrente zien we dat consumenten steeds vaker hun hypotheek willen meenemen. In deze masterclass neemt Harrie-Jan van Nunen MFP je mee in de (on)mogelijkheden daaromtrent.

In de praktijk blijkt het meenemen van de hypotheek nog niet zo eenvoudig. Aanbieders en consumenten hebben een tegengesteld belang, de voorwaarden per aanbieder verschillen en de processen zijn er ook (nog) niet klaar voor.

Tijdens de masterclass laat Harrie-Jan de verschillen zien tussen aanbieders en geeft hij je tips en tricks hoe je hier het best mee om kunt gaan. Een praktijkgerichte masterclass waar je morgen direct voordeel van hebt.

De masterclass ‘De verhuisregeling in de praktijk’ vindt plaats tijdens de tweede ronde masterclasses (13.30 uur).

Deze masterclass wordt aangeboden door VCN HypotheekService

Harrie-Jan van Nunen MFP
Directeur VCN HypotheekService

Harrie-Jan verzorgt regelmatig workshops over hypotheekgerelateerde onderwerpen en schrijft veel artikelen in vakbladen als Erkend, Vakblad Financiële Planning en De Hypotheekadviseur. Met name de praktische toepasbaarheid van zijn bijdragen wordt hoog gewaardeerd door toehoorders/lezers.