Na de overname van het ADPI SaaS-platform voor hypotheek oriëntatie, advies, bemiddeling en beheer, beschikt Yellowtail Conclusion over alle componenten voor een digitaal en efficiënt hypotheekproces. Op HypoVak kunnen hypotheekadviseurs hiervan het eerste resultaat zien: Hypact Advisor. Een masterclass met een primeur!

Laat je tijdens de masterclass ‘Ontdek het adviesplatform van de toekomst – een revolutie voor de hypotheekadviseur’ inspireren door de innovatieve kijk van Yellowtail Conclusion en ADPI op het adviesplatform van de toekomst. Met Hypact Advisor wordt de advies- en bemiddelingsjourney voor klant en adviseur efficiënter, beter en leuker. Paul van der Meijs en Jorik Buijs van Yellowtail Conclusion vertellen je er alles over in deze masterclass.

Gebouwd voor adviseurs door adviseurs

ADPI gaat binnen Yellowtail Conclusion verder als Hypact Advisor. Daarmee is ADPI nu onderdeel geworden van de volledige Hypact Suite, met onder meer Hypact Online Advies, Hypact Hub en Hypact HypotheekAssist. Hiermee is Yellowtail in staat om alle partijen in de hypotheekketen te bedienen: van zelfstandig adviseur, via serviceprovider naar geldverstrekker.

Yellowtail Conclusion en ADPI over Hypact Advisor: “Doordat een alles-in-één-systeem ontbrak in de markt voor hypotheekadvies, zijn we als adviseurs begonnen met het ontwikkelen van Hypact Advisor. Door onze eigen advieservaring en nauwe samenwerking met gebruikers weten we als geen ander wat de behoeften van de hypotheekadviseur zijn als het gaat om adviessoftware. Onze innovatieve aanpak optimaliseert de efficiëntie van jouw advies- en bemiddelingsprocessen, zodat je meer waardevolle tijd kunt investeren in je klanten. Dit leidt tot aanzienlijke verbeteringen in de advieskwaliteit en verhoogt de algehele tevredenheid van je klanten.”

Paul van der Meijs en Jorik Buijs

Paul van der Meijs

Paul van der Meijs maakte ruim een jaar geleden de overstap naar Yellowtail Conclusion. Hij heeft jarenlange ervaring in het bouwen van nieuwe financiële concepten, met een focus op innovatie en technologie.

In zijn laatste rol als directeur bij de Holland Hypotheek Groep (HHG) werkte Van der Meijs al met Yellowtail Conclusion samen aan de ontwikkeling van het concept Hypotheken.nl.

Jorik Buijs

Jorik Buijs is sinds de overname van ADPI in dienst gekomen bij Yellowtail Conclusion. Hij begeleidt kantoren die gebruikmaken van het nieuwe Hypact Advisor. Buijs heeft al jaren ervaring met Hypact Advisor en verzorgt de demo’s en toekomstige trainingen voor Yellowtail Conclusion.

Jorik Buijs is daarnaast al bijna 20 jaar actief in de financiële branche als hypotheek- en verzekeringsadviseur.

Deze masterclass wordt aangeboden door Yellowtail Conclusion