Het thema van HypoVak is ‘Dé sleutel tot succes’. Welke sleutel opent jouw weg naar een kansrijk en toekomstbestendig businessmodel? Dat kun je uitvinden op donderdag 10 oktober tijdens HypoVak 2024. Dagvoorzitter van deze 21ste editie is de energieke presentator en podcastmaker Donatello Piras.

De financieel adviseur heeft enerzijds te maken met het ondernemerschap van een eigen advieskantoor en anderzijds is de adviseur op de belangrijke momenten in het leven van de consument een belangrijke gids. In het contact met klanten speelt de klantbenadering een belangrijke rol, want niet één klant is hetzelfde. Dat geldt ook voor dé sleutel tot succes. Er zijn meerdere sleutels die tot een succesvol ondernemerschap en/of adviseurschap leiden.

Welke sleutel opent jouw weg naar een kansrijk en toekomstbestendig businessmodel?

Je ontdekt het op donderdag 10 oktober tijdens HypoVak 2024. In de Midden Nederland Hallen te Barneveld kun je die dag diverse masterclasses en plenaire sessies volgen. De beursvloer is dé ontmoetingsplek van de Nederlandse hypotheekbranche. Daar ontmoet je alle belangrijke en relevante businesspartners die kunnen bijdragen aan jouw sleutel tot succes. Tot HypoVak!