Michiel van Vugt vertelt tijdens HypoVak in de masterclass van NNEK waarom uitbreiden met vermogensadvies een logische stap is voor de professionele hypotheekadviseur.

“Hypotheekadviseurs hebben een enorm sterke positie bij nieuwe klanten. Het vertrouwen is groot en de klanttevredenheid is hoog. Daarom is een extra verdienmodel goed in te passen. Door als adviseur over het geld van je klant te praten wordt het makkelijker om klanten te behouden, de omzet te verhogen en om je bedrijf nog beter klaar te maken voor de toekomst”, aldus Van Vugt.

Michiel van Vugt is Manager Financieel adviseurs bij NNEK Vermogensbeheer. Hij helpt al 15 jaar adviseurs bij het verbeteren van hun dienstverlening aan klanten. Daarnaast is hij schrijver van twee boeken over geld en gedrag en maakt podcasts voor BNR om klanten bewust te maken van hun financiën.