De invulling van het HypoVak-thema ‘The New Generation Hypotheekadviseurs’ wordt verzorgd door de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Op het grote podium van de plenaire zaal gaat de ‘oude wereld’ en de ‘nieuwe wereld’ hypotheekadviseurs de dialoog met elkaar aan.

Deze HypoVak Conference belooft een meer dan boeiend generatiegesprek te worden, dat de toehoorders veel stof tot nadenken geeft. De inleidende keynote wordt gegeven door Turhan Özgüner, NVHP-bestuurslid en directeur intermediair van ING Bank.

HypoVak 2020

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The new generation’ op dinsdag 27 oktober 2020 in NBC Nieuwegein.

The New Generation thema’s

De vier thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan zijn: The New Generation Hypotheken, The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs en The New Generation Consumenten. Bekijk hier het HypoVak programma 2020.