Voordat Jan Latten op maandag 26 oktober om 10.00 uur aan zijn keynote begint, zal dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck eerst HypoVak 2020 officieel openen door het woord te geven aan Dominee Gremdaat. Hij is misschien wel de bekendste en prettigste dominee van Nederland. Speciaal voor HypoVak geeft hij zijn heldere visie over de gang van zaken in hypothekenland en u als hypotheekadviseur in het bijzonder.

Talloze mensen vinden troost en frisse inzichten door de onconventionele manier waarop ds. Gremdaat tegen het leven aankijkt. Zonder het ooit te hebben over het geloof of belerend te zijn reikt hij eenieder onverwachte manieren aan om kleine en grote problemen het hoofd te bieden, en geeft hij nieuwe motivatie om dagelijks positiever, gelukkiger en dynamischer in het leven te staan.

HypoVak 2020

Producten en diensten veranderen door nieuwe inzichten, veranderende klantbehoeften, maatschappelijke trends en wet- en regelgeving. Adviseurs bedienen verschillende generaties consumenten, waarbij elke generatie klanten eigen wensen en behoeften hebben. Maar ook onder intermediairs zijn verschillende generaties actief met eigen ideeën over de beroepsgroep. Dit dynamische speelveld staat centraal tijdens HypoVak ‘The New Generation’ online in de week van 26 t/m 30 oktober.

The New Generation thema’s

De vijf thema’s die tijdens de 17e editie van HypoVak centraal staan zijn: The New Generation Hypotheken, The New Generation Diensten, The New Generation Hypotheekadviseurs, The New Generation Consumenten en The New Generation Hypotheekadvies. Bekijk hier het HypoVak programma 2020.