Hypothecair dienstverlener Stater introduceert volgende week tijdens HypoVak het nieuwe adviseursportaal E-adviseur. De introductie is dinsdag en donderdag van 12:30 tot 13:00 uur online te volgen in een live lunchsessie.

Enige jaren geleden is Stater gestart met een portaal speciaal voor adviseurs. Het portaal is stevig onder handen genomen om het nog meer aan te laten sluiten bij de verwachtingen van adviseurs. De komende maanden heeft Stater nog meer nieuwe diensten en functionaliteiten voor adviseurs op de agenda staan.

Maximaal 50 deelnemers

Bij de online lunchsessie kunnen op dinsdag en donderdag maximaal 50 deelnemers aanwezig zijn. Zij worden door Renate Klein, Business consultant Innovatie & Digitalisering bij Stater, Ronald van Es, Product Owner bij Stater en Siebren Boon, Business Development Manager Intermediaire Zaken bij Stater, bijgepraat over het nieuwe adviseursportaal E-adviseur. Vanzelfsprekend kan de kijker aan hen live vragen stellen over de vernieuwde adviseursomgeving. Inschrijven voor de lunchsessie is gratis en doet u hier.

Bereikbaar in de beursstand

Kunt u niet deelnemen aan een van de twee live lunchsessies, dan is Stater op woensdag en vrijdag tussen 10 en 12 uur in haar stand op de virtuele beursvloer van HypoVak aanwezig om vragen over het nieuwe adviseursportaal E-adviseur (en meer) te beantwoorden.